Gezond aan tafel logo
Fajah Lourens

Fajah Lourens

Fajah Lourens (1981) werd bekend door haar rol in Goede tijden, slechte tijden, tal van series en films. Ook speelde ze zichzelf in de kijker tijdens haar deelname aan Expeditie Robinson in 2012. Niet lang daarna startte Fajah haar platform Mykillerbodymotivation.

Op de hoogte blijven van Fajah, haar boeken en aanbiedingen? Schrijf je in voor onze speciale Fajah-nieuwsbrief.

Biografie

Fajah Hanna Nicole Lourens werd op 3 juli 1981 geboren in Amsterdam. Ze groeide op bij haar moeder, met twee halfbroers en een halfzus. Ze heeft nog twee halfzussen van haar inmiddels overleden vader. Haar moeder is Nederlands, haar vader was Antilliaans (Curaçao). Zelf kreeg ze een dochter en een zoon uit twee relaties.

Tv en film

Fajah werd in 2002 bekend door de rol van Yasmin Fuentes in Goede tijden, slechte tijden, die ze drie seizoenen speelde. Daarnaast speelde ze gastrollen in Costa, Kees & Co en Shouf Shouf! de serie. Ook was ze te zien in videoclips van Lange Frans & Baas B feat. Brace (Moppie) en Kempi (Zet Um Op (Baby)).

Op 24 maart 2007 eindigde ze als tiende bij het SBS 6-programma So You Wanna Be a Popstar. Ook nam ze deel aan Veronica Poker, een pokertelevisieshow bij Veronica, en het derde seizoen van 71° Noord. Daarnaast heeft ze enkele televisieprogramma’s gepresenteerd, onder andere voor RTL 5.

In 2011 beleefde Lourens haar filmdebuut in de Nederlandse film Stiletto’s, waarin ze de hoofdrol vertolkt. Daarnaast speelde ze in 2011 in de film Amsterdam Heavy. In 2012 deed ze mee aan de realitysoap Expeditie Robinson, waar ze zich tot de finale staande wist te houden. In november 2013 speelde ze de heks Fredau in de korte film Bas & Ben Bang.

DJ, producer, remixer

In 2011 maakte Lourens haar debuut in de dancewereld, waarin ze als dj werkt. Sinds 2013 is ze resident DJ in de Amsterdamse Club NYX, waar ze in 2014 ook onderdeel is van het concept ‘The House of NYX’ waarmee ze op festivals zoals House of Bad Habits en Valtifest draait. Naast haar werk als dj is ze ook werkzaam als producer en remixt ze nummers van andere artiesten. In 2013 opende Lourens samen met haar zakenpartner FL-Agency een boekingskantoor voor dj’s. In juli 2016 ontving zij voor haar track Squat een gouden plaat.

Mykillerbodymotivation

In 2015 startte ze met de website Mykillerbodymotivation, die naadloos aansluit op haar gelijknamige Instagram-account. Met Mykillerbodymotivation hoopt ze vrouwen en mannen te bereiken die zich niet prettig voelen met zichzelf. Ze wil iedereen laten inzien dat ze een fantastisch lijf kunnen hebben. Daarbij gaat het niet alleen over uiterlijk. Als je je goed voelt en gezond leeft, straal je dat ook uit. Fajah geeft mensen een leidraad als ze niet goed weten waar ze moeten beginnen.

In 2016 verscheen Fajahs eerste boek: Killerbody, een dieetboek voor sporters waarin Lourens voedings- en trainingschema’s behandelt.

Boeken Fajah Lourens

Killerbody Lifestyle - Fajah LourensIn januari 2021 verscheen er een herziene editie van Fajahs debuut Killerbody Dieet: Killerbody Lifestyle. Het boek bevat onder andere nieuwe recepten (meer plantaardig), aandacht voor mindset en up-to-date-informatie.

Verder van Fajahs hand:

Je bestelt de boeken van Fajah Lourens via onze webshop Boekenwereld.

Recepten Fajah Lourens

Op onze website vind je diverse recepten van Fajah Lourens. Hieronder de 3 populairste op een rij:

1. Pasta pesto

Pasta pesto van Fajah Lourens (Killerbody 2) - Gezond aan tafel - recept

2. Kipsalade

Kipsalade van Fajah Lourens Killerbody dieet - Gezond aan tafel - recept

3. Vegetarische lasagne

Vegetarische lasagne van Fajah Lourens (Killerbody dieet) - Gezond aan tafel - recept

Blogs Fajah Lourens

Op onze website delen we diverse teksten uit Fajahs boeken. Lees ze via deze links hieronder:

Op de hoogte blijven van Fajah Lourens?

Mis niets en laat hier je mailadres achter! Je ontvangt een mail van ons zodra er iets nieuws te melden is en/of als er op onze website nieuwe recepten, blogs of boeken verschijnen.

 

  •  *
  •  *
  •  *
  •  *

 

Ook gezonder eten?

Op zoek naar de lekkerste recepten en betrouwbare informatie? Mis onze gratis nieuwsbrief dan niet en meld je nu aan!