Marjolein Dubbers

Marjolein Dubbers is food- en lifestylecoach en auteur. Ze volgt veel trainingen en seminars in binnen- en buitenland op het gebied van voeding, hormonen, gezondheid voor vrouwen, coaching en persoonlijke ontwikkeling. Daardoor werd zij autoriteit op dit gebied.

Ze heeft online de Energieke Vrouwen Academie opgericht. Deze site is met meer dan 3,5 miljoen bezoekers per jaar het grootste platform in Nederland voor vrouwen op weg naar vitaliteit en gezondheid. Ze is auteur van de bestsellers Het Energieke Vrouwen Voedingskompas en Eet meer energie, die in meerdere talen zijn uitgebracht.

Marjolein is voor veel vrouwen een inspirerend voorbeeld. Met haar boeken, e-boeken, video’s, masterclasses, online programma’s en lezingen heeft ze al tienduizenden vrouwen geïnspireerd en hen aan meer energie geholpen.

Volg Marjolein Dubbers

Marjolein Dubbers is oprichter van het online platform de Energieke Vrouwen Academie met meer dan 230.000 bezoekers per maand. Ze is de schrijver van de bestseller ‘Het Energieke Vrouwen Voedingskompas’ met meer dan 40.000 verkochte exemplaren. Marjolein is food- en lifestylecoach en heeft een passie voor de gezondheid van vrouwen. Ze heeft al tienduizenden vrouwen geïnspireerd hun voedingspatroon te veranderen.

Boeken van Marjolein Dubbers