Zoet

Tussendoortje
Pinda-kokoskoek

Elke dag easy Aziatisch uit Dominique’s Kitchen is de perfecte introductie voor iedereen die van Aziatische smaken houdt, maar geen tijd heeft om uren in de keuken te staan. Dominique Woolf won de Great Cookbook Challenge met Jamie Oliver, en dit winnaarsboek bevat meer dan 80 spannende en maakbare recepten, met die favoriete ingrediënten uit Azië waar iedereen zo dol op is. De auteur schrijft...

Naar recept
Tussendoortje
Roze koek (Vegan)

In Heel Holland Bakt Vegan van Heel Holland Bakt-winnaar Enzo Pérès-Labourdette ontdek je in handige stap voor stap-recepten de echte Franse vegan patisserie. Met prachtig zelfontworpen omslag. Dat plantaardig bakken echt net zo lekker is als klassiek met boter en ei, heeft Enzo Nederland en de jury eens en voor altijd laten proeven. Zelfs meesterbakker Robèrt van Beckhoven is om....

Naar recept
Bijgerecht
Baklava

Tradities en tijd met elkaar aan tafel zijn en blijven belangrijk. Met Het ramadan kookboek met 115 heerlijke recepten voor Ramadan maar ook voor Eid al-Fitr (Suikerfeest) en Eid al-Adha (Offerfeest) is er nu – eindelijk! – ook een inspirerend kookboek voor de islamitische feestdagen. Van harira en baghrir tot samosa’s, vol gezonde en voedzame maaltijden.  Het ramadan kookboek bevat de lekkerste recepten...

Naar recept
Lunch
Tosti’s met stoofperen en frambozen

Voor fans van een lekkere snack: maak van tosti’s een avontuur met Keukenhelden – Tosti’s & meer! Overal ter wereld worden er door mensen thuis en in cafés klassieke tosti’s gegeten als ontbijt, lunch, diner en zelfs dessert. Vaak met ham en kaas belegd, soms met een plak tomaat of met wat pesto erbij, maar je kunt veel meer met...

Naar recept
Lunch
Dragonfruit bowl

DIY Streetfood voor thuis van dé hotspot The Streetfood Club. Geniet van de lekkerste recepten at home met The Streetfood Club – The Book. Korean chicken waffles, avo & beans of tostada de atún bij The Streetfood Club is niet alleen het eten waanzinnig, ook de looks & het decor zijn very Instagrammable. Zo ook The Streetfoodclub – The Book,...

Naar recept
Ontbijt
Kaneel French toast

Met Every Day Vegan Budget Friendly bewijst Lenna Omrani dat je voor minder dan €3,50 per persoon de lekkerste plantaardige gerechten kookt, zelfs ondanks alle prijsstijgingen. Lenna Omrani’s tweede kookboek Every Day Vegan Budget Friendly bevat plantaardige en grotendeels glutenvrije en sojavrije ontbijtjes, lunches, tussendoortjes en diners voor elk moment van elke weekdag. Het boek is ingedeeld op bereidingstijd, zodat...

Naar recept
Nagerecht
Warme broodpudding met appel en rozijnen

Met Every Day Vegan Budget Friendly bewijst Lenna Omrani dat je voor minder dan €3,50 per persoon de lekkerste plantaardige gerechten kookt, zelfs ondanks alle prijsstijgingen. Lenna Omrani’s tweede kookboek Every Day Vegan Budget Friendly bevat plantaardige en grotendeels glutenvrije en sojavrije ontbijtjes, lunches, tussendoortjes en diners voor elk moment van elke weekdag. Het boek is ingedeeld op bereidingstijd, zodat...

Naar recept
Nagerecht
Chocolade-pindakaas-lavacakes

Het Tasty taart en toetjes boek is hét zoete kookboek van Tasty, het grootste foodnetwork ter wereld. Voor alle fans én voor iedereen die van smaakvolle, snelle en eenvoudige recepten houdt! Ken jij ze ook, de kookvideo’s van Tasty op Facebook? Tasty is het grootste online foodnetwork ter wereld. In Nederland en Belgie alleen al kijken miljoenen fans naar hun kookvideo’s. ...

Naar recept
Nagerecht
Framboos-cheesecakemousse met slagroom

Kerst, oudjaar of pasen, Koningsdag en moederdag: met de bak- en kookrecepten in Rudolph’s Kitchen: het hele jaar feest van Rudolph van Veen zet je tijdens elke feestdag heerlijke gerechten op tafel. Van voodoo-style kipvleugeltjes voor Halloween en kreeft met aardappelsalade voor oud en nieuw, tot cupcakes voor op de vrijmarkt en – natuurlijk – oliebollen. Met Rudolph is koken en bakken...

Naar recept
Tussendoortje
Muffins met quinoa, vijgen & ahornsiroop

Dankzij Keukenhelden – Glutenvrij hoef je niet langer brood, taart of andere lekkere baksels te missen als je leeft met coeliakie of gluten-intolerantie. Want met de recepten in dit boek eet je de lekkerste broden, cakes en scones glutenvrij!   Wil je regelmatig gratis gezonde recepten in je inbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief: Ja ik wil regelmatig...

Naar recept
Nagerecht
Sticky toffee pudding

Met haar kookboek Elke dag feest – Koken volgens de seizoenen – 100% vegan laat Maartje Borst zien dat plantaardig eten het hele jaar door heerlijk is. Voor dit feestelijke vegan kookboek liet ze zich inspireren door seizoensproducten. Dat levert heerlijke gerechten op, van groene asperges met scrambled tofu tot vegan paella, porcini-pasta of sticky toffee pudding. Elke dag feest bevat vertrouwde recepten...

Naar recept