Stuart Ovenden
Witlofsalade met stilton & ingemaakte peren
Het recept voor deze witlofsalade met stilton & ingemaakte peren komt uit het kookboek Uit de boomgaard van food fotograaf en auteur Stuart Ovenden. Over het recept schrijft hij: “Ingemaakte peren zijn een van de dingen die niet mogen ontbreken in mijn wintervoorraadkast. Maak ze een paar dagen van tevoren, als dat kan. Ze maken het simpelste kaasplankje heel bijzonder...
Naar receptAppelazijn
Het recept voor deze appelazijn komt uit het kookboek Uit de boomgaard van food fotograaf en auteur Stuart Ovenden. Over het recept schrijft hij: “Je kunt appelazijn ook op een andere manier maken met stukken appel, maar omdat ik niets weg wil gooien, vind ik deze manier met restjes appel leuker. Zelfgemaakte azijn is helaas niet geschikt als inmaakazijn, want...
Naar receptParelspelt met appel, bimi & hazelnoten
Het recept voor deze parelspelt met appel, bimi & hazelnoten komt uit het kookboek Uit de boomgaard van food fotograaf en auteur Stuart Ovenden. Over het recept schrijft hij: “Dit is perfecte winterkost – voeg een paar in stukjes verdeelde gerookte makreelfilets toe als je zin hebt in iets voedzamers.”
Naar recept