Garnalensalade met witlof
Ingredienten voor 2 personen
- 2 struikjes witlof, fijngesneden
- 2 grote tomaten, in blokjes
- 1 rode ui, in dunne ringen
- 1/2 komkommer, geschild
- 1/2 citroen, uitgeperst
- 50 g Apetina light
- 1 el kokosolie
- 200 g garnalen
Zo maak je het
- Schep de witlof, tomaat, rode ui en komkommer in een kom om. Breng op smaak met citroensap, zout en peper. Verbrokkel de Apetina light erover.
- Verhit de kokosolie in een koekenpan, bestrooi de garnalen met zout en peper en bak in 5 minuten op hoog vuur goudbruin en gaar.
- Verdeel de salade over twee borden, leg de garnalen erop.
Kijk voor meer recepten op www.gezondaantafel.nl
Wil je meer recepten uit de categorie Glutenvrij | Koolhydraatarm | Notenvrij | Sojavrij | Suikervrij | Tarwevrij?
Het recept voor deze garnalensalade met witlof komt uit het boek Killerbody 3 – Back in Shape van actrice, dj en fitnessgoeroe Fajah Lourens.