Garnalensalade met witlof

Garnalensalade met witlof - Gezond aan tafel - recept

Ingredienten voor 2 personen

  • 2 struikjes witlof, fijngesneden
  • 2 grote tomaten, in blokjes
  • 1 rode ui, in dunne ringen
  • 1/2 komkommer, geschild
  • 1/2 citroen, uitgeperst
  • 50 g Apetina light
  • 1 el kokosolie
  • 200 g garnalen

Zo maak je het

  1. Schep de witlof, tomaat, rode ui en komkommer in een kom om. Breng op smaak met citroensap, zout en peper. Verbrokkel de Apetina light erover.
  2. Verhit de kokosolie in een koekenpan, bestrooi de garnalen met zout en peper en bak in 5 minuten op hoog vuur goudbruin en gaar.
  3. Verdeel de salade over twee borden, leg de garnalen erop.

Kijk voor meer recepten op www.gezondaantafel.nl

Wil je meer recepten uit de categorie Glutenvrij | Koolhydraatarm | Notenvrij | Sojavrij | Suikervrij | Tarwevrij?

Het recept voor deze garnalensalade met witlof komt uit het boek Killerbody 3 – Back in Shape van actrice, dj en fitnessgoeroe Fajah Lourens.

Zo ziet dit recept eruit in het boek

Het recept is gebaseerd op dit boek
Killerbody 3 - Back in Shape