Gennaro Contaldo
Rotolo met spinazie en ricotta & tomatensaus
Het recept voor deze rotolo met spinazie en ricotta & tomatensaus komt uit Het pastaboek van Gennaro Contaldo, Jamie Olivers Italiaanse mentor.
Naar receptPenne met lentegroente ragu
Het recept voor deze penne met lentegroente ragu komt uit Het pastaboek van Gennaro Contaldo, Jamie Olivers Italiaanse mentor.
Naar receptOrecchiette met rucola & pecorino
Het recept voor deze orecchiette met rucola & pecorino komt uit Het pastaboek van Gennaro Contaldo, Jamie Olivers Italiaanse mentor. Gennaro schrijft erover: “Dit gerecht met citroen, verse tomaat, wilde rucola, en de ansjovisjes die naar de zee ruiken, is een klassieker uit mijn geboortestad, Minori. Als je wilt kun je de orecchiette ook door een ander soort korte pasta...
Naar receptGigli met parmaham & asperges
Het recept voor deze gigli met parmaham & asperges komt uit Het pastaboek van Gennaro Contaldo, Jamie Olivers Italiaanse mentor. Gigli betekent ‘lelie’ in het Italiaans. Als je geen gigli kunt krijgen, hoeft dat geen probleem te zijn. Met castellane of farfalle wordt het net zo lekker.
Naar receptInvoltini van rundvlees in tomatenragu met fusilli
Het recept voor deze involtini van rundvlees in tomatenragu met fusilli komt uit Het pastaboek van Gennaro Contaldo, Jamie Olivers Italiaanse mentor. Involtini is ook lekker met een minder chic stuk vlees, zoals borststuk of schenkel, maar die moet je wel wat langer stoven.
Naar receptBucatini met tonijn
Het recept voor deze eenvoudige bucatini met tonijn komt uit Het pastaboek van Gennaro Contaldo, Jamie Olivers Italiaanse mentor.
Naar receptPenne met flespompoen & pancetta
Het recept voor deze penne met flespompoen & pancetta komt uit Het pastaboek van Gennaro Contaldo, Jamie Olivers Italiaanse mentor.
Naar recept