Sanne van Rooij

Tussendoortje
Ontbijtkoekrepen gevuld met aardbeienjam - Gezond aan tafel - recept
Ontbijtkoekrepen gevuld met aardbeienjam

Het recept voor deze ontbijtkoekrepen gevuld met aardbeienjam komt uit het kookboek Easy Vegan All-day Breakfast van Sanne van Rooij van Living the Green Life. Over het recept in het boek: “Vul je zelfgemaakte ontbijtkoekrepen met aardbeienjam en maak van elk hapje een smakelijke verrassing!”

Naar recept
Drankjes
Gember-kurkuma juice - Gezond aan tafel - recept
Gember-kurkuma juice

Het recept voor deze gember-kurkuma juice komt uit het kookboek Easy Vegan All-day Breakfast van Sanne van Rooij van Living the Green Life. Over het recept in het boek: “Dit sapje is fijn om te drinken voor het sporten of om je wat extra energie in de ochtend te geven. We spiced it up met de gember! Heerlijk koud en...

Naar recept
Lunch
Toast met kokosspread - Gezond aan tafel - recept
Toast met kokosspread

Het recept voor deze toast met kokosspread komt uit het kookboek Easy Vegan All-day Breakfast van Sanne van Rooij van Living the Green Life. Over het recept in het boek: “Kokosspread zorgt voor een zomers feestje op je broodje! Het is fluweelzacht en ontzettend vol van smaak. Gooi er dan nog een flinke laag fruit overheen en maak af met...

Naar recept
Lunch
Veggie frittata - Gezond aan tafel - recept
Veggie frittata

Het recept voor deze veggie frittata komt uit het kookboek Easy Vegan All-day Breakfast van Sanne van Rooij van Living the Green Life. Over het recept in het boek: “Een frittata is in een handomdraai te maken: perfect als je niet al te veel zin hebt om iets te bereiden, maar wel weer een beetje meer energie wilt krijgen. Je...

Naar recept
Tussendoortje
Chocolade-ijsjes - Gezond aan tafel - recept
Chocolade-ijsjes

Het recept voor deze chocolade-ijsjes komt uit het kookboek Easy Vegan Feelgood van Living the Green Life. Over het recept in het boek: “Party on a stick! We hebben het natuurlijk over de chocolate popsicle. Dit superbekende ijsje is de perfecte afsluiter van elke dag. Normaal gesproken niet denderend goed voor je, maar daar hebben wij een gezonder alternatief voor...

Naar recept
Voorgerecht
Arancini - Gezond aan tafel - recept
Arancini

Het recept voor deze arancini komt uit het kookboek Easy Vegan Feelgood van Living the Green Life.

Naar recept
Hoofdgerecht
Pizza di mama van bietendeeg - Gezond aan tafel - recept
Pizza di mama van bietendeeg

Het recept voor deze pizza di mama van bietendeeg komt uit het kookboek Easy Vegan Feelgood van Living the Green Life. Over het recept in het boek: “Dacht je dat we met het creëren van de zoeteaardappelpizza uitgespeeld waren? Think again! We hebben even moeten stoeien, maar wat blijkt? Zelf een bodem maken is echt geen uitdaging en een kleurtje...

Naar recept
Hoofdgerecht
Gevulde pasta met pesto en spinazie - Gezond aan tafel - recept
Gevulde pasta met pesto en spinazie

Het recept voor deze gevulde pasta met pesto en spinazie komt uit het kookboek Easy Vegan Feelgood van Living the Green Life. Over het recept in het boek: “Pastaschelpen kun je los eten, het kan… Maar ik zou het niet doen. Wat ik wel zou doen? Ze vullen! Met pesto, kaassaus en nog veel meer lekkers.”

Naar recept
Hoofdgerecht
T-bone van bloemkool - Gezond aan tafel - recept
T-bone van bloemkool

Het recept voor deze T-bone van bloemkool komt uit het (kook)boek Easy Vegan 2 van Living the Green Life. Over dit recept in het boek: “Een vegan variant op de T-bone steak maak je met… bloemkool! Dit lekkere alternatief voor een stuk vlees kun je met tig dingen combineren en zal dus niet snel vervelen. Waarom bloemkool? Amerikanen kwamen erachter...

Naar recept
Hoofdgerecht
Veggie scramble - Gezond aan tafel - recept
Veggie scramble

Het recept voor deze veggie scramble komt uit het (kook)boek Easy Vegan 2 van Living the Green Life.

Naar recept
Nagerecht
Brigadeiros - Gezond aan tafel - recept
Brigadeiros

Het recept voor deze brigadeiros komt uit het (kook)boek Easy Vegan 2 van Living the Green Life.

Naar recept