Miljuschka Witzenhausen
Granola ontbijt taart
Het recept voor deze granola ontbijt taart komt uit het boek Lekker Miljuschka van Miljuschka Witzenhausen. Over dit recept schrijft Miljuschka: “Ik zou mezelf niet zijn als ik niet een taart had bedacht om mee te ontbijten. Eigenlijk is het gewoon gebakken granola samengeperst tot een korstdeeg. Yoghurt en vers fruit erop, klaar ben je. Begin de dag met een...
Naar receptHavermout pannenkoeken met blauwe bessen
Het recept voor deze havermout pannenkoeken met blauwe bessen komt uit het boek Lekker Miljuschka van Miljuschka Witzenhausen. In Lekker Miljuschka deelt de 24Kitchen-chef haar favoriete recepten met jou. Als moeder van twee kinderen weet Miljuschka als geen ander hoe moeilijk het af en toe is om hun iets voor te schotelen wat ze lusten. Daarom bevat dit boek de...
Naar receptPompoentaart
Het recept voor deze pompoentaart komt uit het boek Lekker Miljuschka van Miljuschka Witzenhausen. Over dit recept schrijft ze: “Eind oktober vind je overal langs de weg kraampjes waar je pompoenen kunt kopen. Sla je slag en maak deze heerlijke pompoentaart.”
Naar receptGepofte bieten
Het recept voor deze gepofte bieten komt uit het boek Lekker Miljuschka van 24Kitchen-chef Miljuschka Witzenhausen. Over dit recept schrijft Miljuschka: “Rauwe bieten heb ik altijd in huis. Ze blijven lang goed, zijn rauw lekker, maar ook gepoft, gekookt of gegrild. Deze gepofte bieten kunnen ook makkelijk als voorgerecht dienen. Of verdeel ze over sla met een dressing en je...
Naar receptZelf runderbouillon en kalfsbouillon maken
Zelf runderbouillon en kalfsbouillon maken? Dit recept komt uit het boek Lekker Miljuschka van Miljuschka Witzenhausen. Over het maken van bouillon schrijft Miljuschka: “Bouillon noem ik ook wel het vloeibare goud. Nu verwacht ik heus niet dat je nooit meer een bouillonblokje gebruikt, maar het is wel zonde als je alleen dat gebruikt. Zo’n blokje geeft veel smaak en dat...
Naar receptZelf groentebouillon maken
Zelf groentebouillon maken? Dit recept komt uit het boek Lekker Miljuschka van Miljuschka Witzenhausen. In Lekker Miljuschka deelt de 24Kitchen-chef haar favoriete recepten met jou. Als moeder van twee kinderen weet Miljuschka als geen ander hoe moeilijk het af en toe is om hun iets voor te schotelen wat ze lusten. Daarom bevat dit boek de gezonde kinderrecepten die bij...
Naar receptZelf visbouillon maken
Zelf visbouillon maken? Dit recept komt uit het boek Lekker Miljuschka van Miljuschka Witzenhausen. In Lekker Miljuschka deelt de 24Kitchen-chef haar favoriete recepten met jou. Als moeder van twee kinderen weet Miljuschka als geen ander hoe moeilijk het af en toe is om hun iets voor te schotelen wat ze lusten. Daarom bevat dit boek de gezonde kinderrecepten die bij...
Naar receptZelf kippenbouillon maken
Zelf kippenbouillon maken? Dit recept komt uit het boek Lekker Miljuschka van 24Kitchen-chef Miljuschka Witzenhausen. Over het maken van bouillon schrijft Miljuschka: “Bouillon noem ik ook wel het vloeibare goud. Nu verwacht ik heus niet dat je nooit meer een bouillonblokje gebruikt, maar het is wel zonde als je alleen dat gebruikt. Zo’n blokje geeft veel smaak en dat is...
Naar recept