Hoofdgerecht

Hoofdgerecht
Flammkuchen met zalm

De lekkerste pizza eet je echt niet alleen in Italië. Met de meer dan 50 recepten en 60 tips uit Easy Pizza op de BBQ kun jij direct aan de slag met het bakken van de allerbeste pizza’s op je eigen BBQ. Met simpelweg een pizzasteen tover je je BBQ met deksel zo om tot je eigen superhete, snelle pizza-oven. De auteur schrijft over...

Naar recept
Hoofdgerecht
Bietengnocchi met burrata & sinaasappelolie

In Weekend van delicious vind je 150 snelle en simpele recepten die koken in het weekend tot een waar genot maken. Van de makers van Delicious en kookboekenauteur Janneke Philippi, biedt dit boek volop inspiratie voor gezellige kookmomenten!   Wil je regelmatig gratis gezonde recepten in je inbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief: Ja ik wil regelmatig gezonde...

Naar recept
Hoofdgerecht
Geelvinmarkeel met miso-paddenstoelen & babypaksoi

In Weekend van delicious vind je 150 snelle en simpele recepten die koken in het weekend tot een waar genot maken. Van de makers van Delicious en kookboekenauteur Janneke Philippi, biedt dit boek volop inspiratie voor gezellige kookmomenten!   Wil je regelmatig gratis gezonde recepten in je inbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief: Ja ik wil regelmatig gezonde...

Naar recept
Hoofdgerecht
Burrito met gemarineerde tempé

In Easy BBQ, Every Moment van Grill Guru ontdek je de lekkerste, makkelijkste recepten voor elke BBQ en elk moment. 101 tips & tricks maken barbecuën extra easy. Zowel een hele middag plezier met vuur als lekker-snel-klaar na een drukke dag. Van een classic Sunday roast, een snelle Friday Night burger tot een bewuste groentetopper voor meatless Monday. Zelfs feestelijke desserts maak...

Naar recept
Hoofdgerecht
Zalmsteaks met peterseliesaus

In Easy BBQ, Every Moment van Grill Guru ontdek je de lekkerste, makkelijkste recepten voor elke BBQ en elk moment. 101 tips & tricks maken barbecuën extra easy. Zowel een hele middag plezier met vuur als lekker-snel-klaar na een drukke dag. Van een classic Sunday roast, een snelle Friday Night burger tot een bewuste groentetopper voor meatless Monday. Zelfs feestelijke desserts maak...

Naar recept
Hoofdgerecht
Tartiflette

Winter: warme gerechten voor koude dagen bevat meer dan 100 onweerstaanbare, klassieke koud-weer-recepten die de unieke smaken van de herfst en de winter vieren. Met recepten die zijn verzameld op reizen door Scandinavië, de Franse en Italiaanse Alpen, Schotland, Ierland en New England, is dit hét kookboek over de magie van koken in de koude maanden. De auteur van het boek...

Naar recept
Hoofdgerecht
Gekaramelliseerde zalm met earl grey

Heerlijk eten tijdens de feestdagen hoeft niet ingewikkeld te zijn. Maak de feestelijke recepten voor voor-, hoofd- en nagerechten met Keukenhelden – Makkelijke kerst. Credits beeldmateriaal: James Moffat   Wil je regelmatig gratis gezonde recepten in je inbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief: Ja ik wil regelmatig gezonde recepten ontvangen  ➔

Naar recept
Hoofdgerecht
Spliterwtensoep met brood

In ‘De keukens van Oekraïne’, het kookboek van de bekroonde chef Olia Hercules, ontdek je de bijzonder lekkere recepten en eetherinneringen uit alle windstreken van Oekraïne. De auteur schrijft over dit recept: “Deze soep, die in Oekraïne kuleshnyk wordt genoemd, houdt het midden tussen een minestrone en ribollita. Volgens mijn vegetarische echtgenoot Joe is dit recept – afkomstig uit Zinovia...

Naar recept
Hoofdgerecht
Visballetjes in tomatensaus

In ‘De keukens van Oekraïne’, het kookboek van de bekroonde chef Olia Hercules, ontdek je de bijzonder lekkere recepten en eetherinneringen uit alle windstreken van Oekraïne. De auteur schrijft over dit recept: “In mijn kinderjaren at ik vrij veel zoetwatervis – wat ik destijds een beetje te overweldigend vond. Diezelfde vis kon ik echter een stuk beter verdragen in de...

Naar recept
Hoofdgerecht
Groene eieren met halloumi en kruiden

30 planten eten per week klinkt veel, maar met de geweldige recepten van Veg!s Hugh Fearnley-Whittingstall is dit nieuwe, wetenschappelijke inzicht een makkelijke win-win: én geweldige maaltijden, én de vele gezondheidsvoordelen van een zo gevarieerd mogelijk voedingspatroon gebaseerd op planten. De basis voor een gezonde darmflora en daarmee een gezonder leven. Met handige hoofdstukken zoals vijf bij het ontbijt en...

Naar recept
Hoofdgerecht
Romige geroosterde-bloemkoolsoep met cashewnoten

30 planten eten per week klinkt veel, maar met de geweldige recepten van Veg!s Hugh Fearnley-Whittingstall is dit nieuwe, wetenschappelijke inzicht een makkelijke win-win: én geweldige maaltijden, én de vele gezondheidsvoordelen van een zo gevarieerd mogelijk voedingspatroon gebaseerd op planten. De basis voor een gezonde darmflora en daarmee een gezonder leven. Met handige hoofdstukken zoals vijf bij het ontbijt en...

Naar recept