Gezond aan tafel logo
In beweging naar een gezondere leefstijl
Disclaimer

Disclaimer

Copyright

Deze site geniet auteursrechtelijke bescherming. Deze site is bestemd voor eigen of intern gebruik van onze klanten, waarbij het niet is toegestaan de site te verveelvoudigen anders dan door het downloaden en bekijken daarvan op een enkele computer, en/of het printen van een enkele hardcopy. Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van Gezond aan tafel is het niet toegestaan deze site op andere wijze te verveelvoudigen, door te zenden of beschikbaar te stellen op een netwerk.

Merken

Alle woord- en beeldmerken op deze site zijn eigendom van Gezond aan tafel, tenzij anders aangegeven. Zonder schriftelijke toestemming van Gezond aan tafel is het niet toegestaan gebruik te maken van deze merken.

Aansprakelijkheid

Deze site is bestemd voor het verstrekken van informatie aan onze klanten. Wij hebben de inhoud van deze site met de grootst mogelijke zorg samengesteld, maar kunnen geen garanties geven met betrekking tot de aard of de inhoud van de informatie op deze site. Wij zijn niet aansprakelijk voor de inhoud van deze informatie of voor de gevolgen van het gebruik daarvan.

Het is niet toegestaan deze site te framen. Wij achten ons niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de toegang tot of de informatie op enige site die is verbonden/gelinkt van of naar deze site.

Top 5 artikelen

  1. 3 tips voor het beginnen met wandelen 542 weergaven
  2. Stappenplan voor een wandelmeditatie 171 weergaven
  3. Twaalf minuten wandelen voor een gezondheidsboost 133 weergaven
  4. Seizoensgroenten: kalender en recepten 94 weergaven
  5. Spelt, tarwe of haver: wat is het gezondste graan? 89 weergaven

Ook gezonder eten?

Op zoek naar de lekkerste recepten en betrouwbare informatie? Mis onze gratis nieuwsbrief dan niet en meld je nu aan!