Nanneke Schreurs

Ontbijt
Bietenchocobreakfast

Met Nanneke Schreurs’ ‘Fit Fab 40′ word je de fitste versie van jezelf! Na je veertigste verandert je lichaam: de kilo’s komen er gemakkelijker aan, maar afvallen gaat niet meer zo eenvoudig. Dit boek leert je hoe je ook na je veertigste in 10 stappen met de juiste aanpassingen in voeding, training en leefstijl fit en slank door het leven kunt...

Naar recept
Hoofdgerecht
Vegetarische gehaktschotel met bloemkoolrijst

Met Nanneke Schreurs’ ‘Fit Fab 40′ word je de fitste versie van jezelf! Na je veertigste verandert je lichaam: de kilo’s komen er gemakkelijker aan, maar afvallen gaat niet meer zo eenvoudig. Dit boek leert je hoe je ook na je veertigste in 10 stappen met de juiste aanpassingen in voeding, training en leefstijl fit en slank door het leven kunt...

Naar recept
Lunch
Zoete-aardappeltoast - Gezond aan tafel - recept
Supersandwich met zoete aardappeltoast

Het recept voor deze supersandwich met zoete aardappeltoast komt uit het boek Intermittent fasting van Nanneke Schreurs en José van Riele. Over dit recept in het boek: “Een Club Sandwich met lekker knapperig brood is heel fijn. Maar je kunt het natuurlijk ook eens anders aanpakken en je brood vervangen door toast van zoete aardappel. Zoeteaardappeltoast is glutenvrij, plantaardig, vult...

Naar recept
Ontbijt
Groente-tarte tatin - Gezond aan tafel - recept
Groente-tarte tatin

Het recept voor deze groente-tarte tatin komt uit het boek Intermittent fasting van Nanneke Schreurs en José van Riele. Over dit recept in het boek: “Tijdens mijn opleiding aan VIP Health & Nutrition, een vegetarische koksopleiding in Haarlem, leerde ik van mijn docente Femke veel nuttige en waardevolle dingen. Een daarvan was het belang van een goede presentatie van een...

Naar recept
Ontbijt
Snickers oats - Gezond aan tafel - recept
Snickers oats

Het recept voor deze snickers oats komt uit het boek Intermittent fasting van Nanneke Schreurs en José van Riele. Geschikt voor het ontbijt of voor een brunch op een ‘alles-mag-dag’.

Naar recept
Dips, sauzen en dressings
Zonnebloempittenpasta - Gezond aan tafel - recept
Zonnebloempittenpasta

Het recept voor deze zonnebloempittenpasta komt uit het boek Fit vega(n) food van (o.a.) voedingsdeskundige en orthomoleculair therapeut Nanneke Schreurs en foodfotograaf José van Riele.

Naar recept
Hoofdgerecht
Pizza van pompoendeeg - Gezond aan tafel - recept
Pizza van pompoendeeg

Het recept voor deze pizza van pompoendeeg komt uit het boek Fit vega(n) food van (o.a.) voedingsdeskundige en orthomoleculair therapeut Nanneke Schreurs en foodfotograaf José van Riele.

Naar recept
Lunch
Olijven-notenbrood met zongedroogde tomaat en rozemarijn - Gezond aan tafel - recept
Olijven-notenbrood met zongedroogde tomaat en rozemarijn

Het recept voor dit olijven-notenbrood met zongedroogde tomaat en rozemarijn komt uit het boek Fit vega(n) food van (o.a.) voedingsdeskundige en orthomoleculair therapeut Nanneke Schreurs en foodfotograaf José van Riele.

Naar recept
Hoofdgerecht
Italiaanse rode boekweit - Gezond aan tafel - recept
Italiaanse rode boekweit

Het recept voor deze Italiaanse rode boekweit komt uit het boek Fit vega(n) food van (o.a.) voedingsdeskundige en orthomoleculair therapeut Nanneke Schreurs en foodfotograaf José van Riele.

Naar recept
Tussendoortje
Courgettetaart met avocado limoencrème - Gezond aan tafel - recept
Courgettetaart met avocado-limoencrème

Het recept voor deze courgettetaart met avocado limoencrème komt uit het boek Fit vega(n) food van (o.a.) voedingsdeskundige en orthomoleculair therapeut Nanneke Schreurs en foodfotograaf José van Riele. Over dit recept in het boek: “Een echt feestelijke taart waarmee je menig gast zult verrassen als ze horen dat deze glutenvrij, lactosevrij, helemaal plantaardig en als bonus ook nog eens proteïnerijk...

Naar recept
Lunch
Boerenkoolbagels met courgettespread en avocado - Gezond aan tafel - recept
Boerenkoolbagels met courgettespread en avocado

Het recept voor deze boerenkoolbagels met courgettespread en avocado komt uit het boek Fit vega(n) food van (o.a.) voedingsdeskundige en orthomoleculair therapeut Nanneke Schreurs en foodfotograaf José van Riele.

Naar recept