Nanneke Schreurs
Bietenchocobreakfast
Met Nanneke Schreurs’ ‘Fit Fab 40′ word je de fitste versie van jezelf! Na je veertigste verandert je lichaam: de kilo’s komen er gemakkelijker aan, maar afvallen gaat niet meer zo eenvoudig. Dit boek leert je hoe je ook na je veertigste in 10 stappen met de juiste aanpassingen in voeding, training en leefstijl fit en slank door het leven kunt...
Naar receptVegetarische gehaktschotel met bloemkoolrijst
Met Nanneke Schreurs’ ‘Fit Fab 40′ word je de fitste versie van jezelf! Na je veertigste verandert je lichaam: de kilo’s komen er gemakkelijker aan, maar afvallen gaat niet meer zo eenvoudig. Dit boek leert je hoe je ook na je veertigste in 10 stappen met de juiste aanpassingen in voeding, training en leefstijl fit en slank door het leven kunt...
Naar receptSupersandwich met zoete aardappeltoast
Het recept voor deze supersandwich met zoete aardappeltoast komt uit het boek Intermittent fasting van Nanneke Schreurs en José van Riele. Over dit recept in het boek: “Een Club Sandwich met lekker knapperig brood is heel fijn. Maar je kunt het natuurlijk ook eens anders aanpakken en je brood vervangen door toast van zoete aardappel. Zoeteaardappeltoast is glutenvrij, plantaardig, vult...
Naar receptGroente-tarte tatin
Het recept voor deze groente-tarte tatin komt uit het boek Intermittent fasting van Nanneke Schreurs en José van Riele. Over dit recept in het boek: “Tijdens mijn opleiding aan VIP Health & Nutrition, een vegetarische koksopleiding in Haarlem, leerde ik van mijn docente Femke veel nuttige en waardevolle dingen. Een daarvan was het belang van een goede presentatie van een...
Naar receptSnickers oats
Het recept voor deze snickers oats komt uit het boek Intermittent fasting van Nanneke Schreurs en José van Riele. Geschikt voor het ontbijt of voor een brunch op een ‘alles-mag-dag’.
Naar receptZonnebloempittenpasta
Het recept voor deze zonnebloempittenpasta komt uit het boek Fit vega(n) food van (o.a.) voedingsdeskundige en orthomoleculair therapeut Nanneke Schreurs en foodfotograaf José van Riele.
Naar receptPizza van pompoendeeg
Het recept voor deze pizza van pompoendeeg komt uit het boek Fit vega(n) food van (o.a.) voedingsdeskundige en orthomoleculair therapeut Nanneke Schreurs en foodfotograaf José van Riele.
Naar receptOlijven-notenbrood met zongedroogde tomaat en rozemarijn
Het recept voor dit olijven-notenbrood met zongedroogde tomaat en rozemarijn komt uit het boek Fit vega(n) food van (o.a.) voedingsdeskundige en orthomoleculair therapeut Nanneke Schreurs en foodfotograaf José van Riele.
Naar receptItaliaanse rode boekweit
Het recept voor deze Italiaanse rode boekweit komt uit het boek Fit vega(n) food van (o.a.) voedingsdeskundige en orthomoleculair therapeut Nanneke Schreurs en foodfotograaf José van Riele.
Naar receptCourgettetaart met avocado-limoencrème
Het recept voor deze courgettetaart met avocado limoencrème komt uit het boek Fit vega(n) food van (o.a.) voedingsdeskundige en orthomoleculair therapeut Nanneke Schreurs en foodfotograaf José van Riele. Over dit recept in het boek: “Een echt feestelijke taart waarmee je menig gast zult verrassen als ze horen dat deze glutenvrij, lactosevrij, helemaal plantaardig en als bonus ook nog eens proteïnerijk...
Naar receptBoerenkoolbagels met courgettespread en avocado
Het recept voor deze boerenkoolbagels met courgettespread en avocado komt uit het boek Fit vega(n) food van (o.a.) voedingsdeskundige en orthomoleculair therapeut Nanneke Schreurs en foodfotograaf José van Riele.
Naar recept