Jean-Francois Mallet
Wijtingfilet op Provençaalse wijze
Het recept voor deze wijtingfilet op Provençaalse wijze komt uit Het snelste allermakkelijkste kookboek ter wereld van Jean-François Mallet.
Naar receptViscrumble van koolvis, tomaten en spinazie
Het recept voor deze viscrumble met koolvis, tomaten en spinazie komt uit Het snelste allermakkelijkste kookboek ter wereld van Jean-François Mallet.
Naar receptGevulde tomaten met rundertapenade
Het recept voor deze gevulde tomaten met rundertapenade komt uit Het snelste allermakkelijkste kookboek ter wereld van Jean-François Mallet.
Naar receptKoekjes met tomaat en geitenkaas
Dit recept voor koekjes met tomaat en geitenkaas komt uit Het allermakkelijkste kerstkookboek ter wereld van chef-kok en (food)fotograaf Jean-François Mallet.
Naar receptEendenborstfilet met selderij
Dit recept voor eendenborstfilet met selderij komt uit Het allermakkelijkste kerstkookboek ter wereld van chef-kok en (food)fotograaf Jean-François Mallet.
Naar receptGehaktballetjesspiesjes
Het recept voor deze gehaktballetjesspiesjes komt uit Het allermakkelijkste BBQ boek ter wereld van Jean-François Mallet.
Naar receptAsperges met spek en dragon
Het recept voor deze asperges met spek en dragon komt uit Het allermakkelijkste BBQ boek ter wereld van Jean-François Mallet.
Naar receptDorade met basilicum
Het recept voor deze dorade met basilicum komt uit Het allermakkelijkste BBQ boek ter wereld van Jean-François Mallet.
Naar receptTabouleh met watermeloen
Het recept voor deze tabouleh met watermeloen komt uit Het allermakkelijkste studentenkookboek ter wereld van chef-kok en (food)fotograaf Jean-François Mallet. Wil je wekelijks gratis gezonde recepten in je inbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief: Ja ik wil wekelijks gezonde recepten ontvangen ➔
Naar receptStoofpotje uit de magnetron
Het recept voor dit stoofpotje uit de magnetron komt uit Het allermakkelijkste studentenkookboek ter wereld van chef-kok en (food)fotograaf Jean-François Mallet.
Naar receptRundvlees-avocadofajita’s
Het recept voor deze rundvlees-avocadofajita’s komt uit Het allermakkelijkste studentenkookboek ter wereld van chef-kok en (food)fotograaf Jean-François Mallet.
Naar recept