Lonely Planet

Hoofdgerecht
Burrito in een kom - Gezond aan tafel - recept
Burrito in een kom

Het recept voor deze burrito in een kom komt uit het kookboek Beste bowlfood ter wereld van Lonely Planet. Uit het boek over dit recept: “Een burrito zonder tortilla en geknoei met allerlei bakjes: alle toppings zijn al smaakvol aangebracht op deze kom met gekruid vlees en bonen.” Over de herkomst van de soep: “Niemand weet wie als eerste bedacht...

Naar recept
Voorgerecht
Ceviche - Gezond aan tafel - recept
Ceviche

Het recept voor deze ceviche komt uit het kookboek Beste bowlfood ter wereld van Lonely Planet. Uit het boek over dit recept: “Dit is het nationale gerecht van Peru: een combinatie van Spaanse citrusvruchten en koriander met gemarineerde rauwe vis en plaatselijke pepers uit de Incatijd. Inmiddels wordt ceviche overal gegeten.” Over de herkomst van de soep: “Al in de...

Naar recept
Hoofdgerecht
Avgolemono - Gezond aan tafel - recept
Avgolemono

Het recept voor deze avgolemono komt uit het kookboek Beste bowlfood ter wereld van Lonely Planet. Uit het boek over dit recept: “Dit is de klassieke kippensoep uit de traditionele Griekse keuken. Met Pasen, het belangrijkste familiefeest van het jaar, komt deze favoriet steevast op tafel te staan.” Over de herkomst van de soep: “Avgolemono, ‘ei-citroen’ in het Grieks, is...

Naar recept