Nagerecht

Nagerecht
Omgekeerde pecan-perentaart met cranberry’s

Winter: warme gerechten voor koude dagen bevat meer dan 100 onweerstaanbare, klassieke koud-weer-recepten die de unieke smaken van de herfst en de winter vieren. Met recepten die zijn verzameld op reizen door Scandinavië, de Franse en Italiaanse Alpen, Schotland, Ierland en New England, is dit hét kookboek over de magie van koken in de koude maanden.   Wil je regelmatig gratis...

Naar recept
Bijgerecht
Londense mist-lattes

Voor alle fans van de Netflix-serie Bridgerton is er het eerste officiële Bridgerton kookboek. Dit boek onthult de geheimen van de ultieme gastheren en -vrouwen van de Ton. Naast 40 verrukkelijke recepten voor hapjes, fingerfood, cocktails en mocktails, is deze bijbel ook een complete gids voor etiquette en entertainment in Regency-stijl. Perfect voor een onvergetelijke avond in de sfeer van The Bridgertons!...

Naar recept
Lunch
Zoete aardappel-‘croissantjes’ met ras-el-hanout en dukkah

Met de veg(a)n BBQ-recepten van Maartje Borst en Lisette Kreischer in Vlam in de plant laat je groenten schitteren op de grill. Van overheerlijke drumsticks van oesterzwam, roasted broccoli met romesco tot gegrilde perziken met custard en frambozen en alle benodigde info over bijzondere technieken en bereidingswijzen. Credits beeldmateriaal: Lisette Kreischer   Wil je wekelijks gratis gezonde recepten in je inbox ontvangen?...

Naar recept
Bijgerecht
Baklava

Tradities en tijd met elkaar aan tafel zijn en blijven belangrijk. Met Het ramadan kookboek met 115 heerlijke recepten voor Ramadan maar ook voor Eid al-Fitr (Suikerfeest) en Eid al-Adha (Offerfeest) is er nu – eindelijk! – ook een inspirerend kookboek voor de islamitische feestdagen. Van harira en baghrir tot samosa’s, vol gezonde en voedzame maaltijden.  Het ramadan kookboek bevat de lekkerste recepten...

Naar recept
Lunch
Dragonfruit bowl

DIY Streetfood voor thuis van dé hotspot The Streetfood Club. Geniet van de lekkerste recepten at home met The Streetfood Club – The Book. Korean chicken waffles, avo & beans of tostada de atún bij The Streetfood Club is niet alleen het eten waanzinnig, ook de looks & het decor zijn very Instagrammable. Zo ook The Streetfoodclub – The Book,...

Naar recept
Nagerecht
Warme broodpudding met appel en rozijnen

Met Every Day Vegan Budget Friendly bewijst Lenna Omrani dat je voor minder dan €3,50 per persoon de lekkerste plantaardige gerechten kookt, zelfs ondanks alle prijsstijgingen. Lenna Omrani’s tweede kookboek Every Day Vegan Budget Friendly bevat plantaardige en grotendeels glutenvrije en sojavrije ontbijtjes, lunches, tussendoortjes en diners voor elk moment van elke weekdag. Het boek is ingedeeld op bereidingstijd, zodat...

Naar recept
Nagerecht
Chocolade-pindakaas-lavacakes

Het Tasty taart en toetjes boek is hét zoete kookboek van Tasty, het grootste foodnetwork ter wereld. Voor alle fans én voor iedereen die van smaakvolle, snelle en eenvoudige recepten houdt! Ken jij ze ook, de kookvideo’s van Tasty op Facebook? Tasty is het grootste online foodnetwork ter wereld. In Nederland en Belgie alleen al kijken miljoenen fans naar hun kookvideo’s. ...

Naar recept
Nagerecht
Framboos-cheesecakemousse met slagroom

Kerst, oudjaar of pasen, Koningsdag en moederdag: met de bak- en kookrecepten in Rudolph’s Kitchen: het hele jaar feest van Rudolph van Veen zet je tijdens elke feestdag heerlijke gerechten op tafel. Van voodoo-style kipvleugeltjes voor Halloween en kreeft met aardappelsalade voor oud en nieuw, tot cupcakes voor op de vrijmarkt en – natuurlijk – oliebollen. Met Rudolph is koken en bakken...

Naar recept
Nagerecht
Apfelstrudel

Met Kerst à la Petit gâteau zet je de lekkerste zoete & hartige gerechten voor kerstontbijt, -brunch, borrel en diner op tafel. Bak- én kookinspiratie, van de patisserie van de Kleine taartjes. Met Kerst à la Petit gâteau, bak én kook je deze feestdagen de lekkerste, nieuwe kerstfavorieten met lichte Franse touch. Van kerstbrioche of pain perdu voor bij het...

Naar recept
Nagerecht
Tulband met cranberry’s

Maartje Borst, auteur van bestseller Taart ende Koeck geeft in het kookboek Very Merry Vegan December heerlijke recepten voor Kerst, Sinterklaas en Oud en Nieuw. Van borrelplanken tot baksels, van oliebollen of speculaas tot een vegan ‘garnalencocktail’ en van chique ravioli’s tot een mooi gebraad. Met dit boek kun je 60x uitpakken tijdens Sint, Kerst en Oud & Nieuw en...

Naar recept
Nagerecht
Sticky toffee pudding

Met haar kookboek Elke dag feest – Koken volgens de seizoenen – 100% vegan laat Maartje Borst zien dat plantaardig eten het hele jaar door heerlijk is. Voor dit feestelijke vegan kookboek liet ze zich inspireren door seizoensproducten. Dat levert heerlijke gerechten op, van groene asperges met scrambled tofu tot vegan paella, porcini-pasta of sticky toffee pudding. Elke dag feest bevat vertrouwde recepten...

Naar recept