Tini Brugge en Vanessa van Koppen

Nagerecht
Munt yoghurt met watermeloen - Gezond aan tafel - recept
Munt yoghurt met watermeloen

Het recept voor deze munt yoghurt met watermeloen komt uit het boek De rijke wereld van kloosterkruiden van Tini Brugge en Vanessa van Koppen. Een heerlijk fris toetje voor in de zomer! Het gerecht kan ook goed in kleine amuseglaasjes geserveerd worden als onderdeel van een groter dessert. Over munt in het boek: “Er zijn inmiddels 25 soorten munt bekend...

Naar recept
Hoofdgerecht
Schol met koriandersaus

Het recept voor deze schol met koriandersaus komt uit het boek De rijke wereld van kloosterkruiden van Tini Brugge en Vanessa van Koppen. De kruidige saus is heerlijk, zowel bij vlees als bij vis. Met een mixer of blender is hij zo gemaakt. Over koriander in het boek: “Het blad van de koriander is de laatste jaren populair geworden. Je...

Naar recept
Nagerecht
Basilicum sorbet - Gezond aan tafel - recept
Basilicum sorbet

Het recept voor deze basilicum sorbet komt uit het boek De rijke wereld van kloosterkruiden van Tini Brugge en Vanessa van Koppen. Hij smaakt heerlijk fris. Voor dit recept heb je geen ijsmachine nodig. Het is een leuk en verrassend dessert, dat je eventueel ook tussen de gangen door kunt serveren. In De rijke wereld van kloosterkruiden verbinden Tini Brugge...

Naar recept
Hoofdgerecht
Risotto met bleekselderij en gorgonzola - Gezond aan tafel - recept
Risotto met bleekselderij en gorgonzola

Het recept voor deze risotto met bleekselderij en gorgonzola komt uit het boek De rijke wereld van kloosterkruiden van Tini Brugge en Vanessa van Koppen. Het is een romige risotto met de lichtpittige smaak van Italiaanse blauwe kaas en de frisheid van bleekselderij. Een heerlijke vegetarische maaltijd! In het recept staat volkorenrijst, maar met witte rijst is het gerecht sneller...

Naar recept