Gezond aan tafel logo
Shane Kluivert

Shane Kluivert

Shane Kluivert (2007) voetbalt in het jeugdelftal van FC Barcelona en is gek op lekker eten én koken. Via YouTube en Instagram laat hij zien hoe makkelijk lekker en gezond koken is.

Kookboeken Shane Kluivert

Shane Kluivert - Koken met Shane

In 2018 verscheen Shanes eerste kookboek, Koken met Shane. Met dit kookboek laat hij je zien dat jij ook makkelijk aan de slag kan in jouw eigen keuken. Hij verzamelde zijn all time favorites. Wat denk je van Spaanse tortilla, noedels met gamba’s of opa’s favoriete kipkluifjes? Gezond, lekker makkelijk en heel veel stap voor stap. Doe je mee? Voor kids die zelf willen koken, en voor de papa’s en mama’s die lekker mee willen doen in de keuken.

In november 2020 verscheen Vega met Shane. In dit kookboek deelt hij 40 vega recepten, waarmee hij je stap voor stap de lekkerste vegetarische gerechten leert maken. Want lekker en gezond, dat kan af en toe ook zeker zonder vlees of vis.

Recepten Shane Kluivert

Op onze website vind je diverse gratis recepten van Shane Kluivert. Hieronder de populairste, voor pasta pesto.

Pasta pesto van Shane Kluivert - Gezond aan tafel - recept

Hoe maak je aardappelpuree a la Shane?

Wil je eens een andere draai geven aan je aardappelpuree? In onderstaande video laat Shane je zijn favoriete recept zien. Het recept voor aardappelpuree vind je ook op onze website.

Ook gezonder eten?

Op zoek naar de lekkerste recepten en betrouwbare informatie? Mis onze gratis nieuwsbrief dan niet en meld je nu aan!