Gezond aan tafel logo
Lenna Omrani

Lenna Omrani

Lenna Omrani is dé nieuwe, Nederlandse vegan ster en trakteert iedereen: flexi, vega én vegan. In 2019 startte zij haar blog als creatieve uitlaatklep om haar passie voor voeding te delen. Met als belangrijkste reden het inspireren en motiveren van anderen om een gezondere en gelukkigere leefstijl te ontwikkelen. Als snelst groeiende vegan influencer van het moment, worden haar inspirerende gerecht ook over onze grenzen ontdekt.

Boeken

Every day vegan - Lenna OmraniMet heerlijke, kleurrijke en vooral easy recepten bewijst Lenna Omrani elke dag weer hoe lekker en simpel vegan eten kan zijn. Met volop inspiratie voor iedereen die af en toe – of elke dag – lekker, bewust en healthy wil eten (en zichzelf ook op zijn tijd flink wil verwennen).

Van Bietenravioli, Spinaziepannekoeken en Crunchy tofunuggets tot Oreo cheesecake. Met Every Day Vegan maak je elke dag moeiteloos the vegan switch en geniet je van onweerstaanbaar lekkere ontbijtjes, salades, soepen, hoofdgerechten en desserts.

Recepten

Op onze website vind je diverse recepten van Lenna Omrani. Hieronder de populairste, voor een broodje pulled jackfruit met bbq-saus.

Broodje pulled jackfruit - recept - Gezond aan tafel

Ook gezonder eten?

Op zoek naar de lekkerste recepten en betrouwbare informatie? Mis onze gratis nieuwsbrief dan niet en meld je nu aan!