Tim Noakes

Ontbijt
Gerookte makreel met avocado en citroen - Gezond aan tafel - recept
Gerookte makreel met avocado en citroen

Het recept voor deze gerookte makreel met avocado en citroen komt uit het boek Koolhydraatarm, suikervrij, vetrijk van professor Tim Noakes, voedingsdeskundige Sally-Ann Creed en chef-kok Jonno Proudfoot. Over ontbijten in het boek: “Zorg dat je elke ochtend goed ontbijt, met genoeg vet en eiwit. Twee eieren met een paar plakken goede bacon of ontbijtspek zijn zo gebakken. Dat is...

Naar recept
Hoofdgerecht
Cottage pie met gehakt en bloemkoolpuree - Gezond aan tafel - recept
Cottage pie met gehakt en bloemkoolpuree

Koolhydraatarm eten saai? Maak deze cottage pie met gehakt en bloemkoolpuree (uit het boek Koolhydraatarm, suikervrij, vetrijk van Tim Noakes) maar – benieuwd of je er dan nog steeds zo over denkt! Over dit recept in het boek: “Net als lasagne is dit soort stoofschotels een van de pijlers van ons dieet. Aardappelen zijn niet meer in beeld, maar met...

Naar recept
Lunch
Tonijn hapjes - Gezond aan tafel - recept
Tonijn hapjes

Het recept voor deze tonijn hapjes komt uit het boek Super eten voor superkinderen van professor Tim Noakes, en chef-kok Jonno Proudfoot en kinderdiëtiste Bridget Surtees. Deze tonijn hapjes zijn heerlijk in de lunchtrommel van je kind(eren), maar ook superlekker als tussendoortje.

Naar recept
Drankjes
Bananen aardbeien smoothie - Gezond aan tafel - recept
Bananen aardbeien smoothie

Het recept voor deze bananen aardbeien smoothie komt uit het boek Super eten voor superkinderen. In dit boek geven ‘Echt eten’-experts professor Tim Noakes en chef-kok Jonno Proudfoot samen met kinderdiëtiste Bridget Surtees praktische én wetenschappelijk onderbouwde adviezen speciaal gericht op voeding voor kinderen. Deze smoothie is heerlijk in de lunchtrommel van je kind(eren), maar ook superlekker bij het ontbijt...

Naar recept
Lunch
Ei rolletjes met zalm, roomkaas en komkommer - Gezond aan tafel - recept
Ei rolletjes met zalm, roomkaas en komkommer

Het recept voor deze ei rolletjes met zalm, roomkaas en komkommer komt uit het boek Super eten voor superkinderen. In dit boek geven ‘Echt eten’-experts professor Tim Noakes en chef-kok Jonno Proudfoot samen met kinderdiëtiste Bridget Surtees praktische én wetenschappelijk onderbouwde adviezen speciaal gericht op voeding voor kinderen. Met handige schema’s, praktische tips en meer dan 150 recepten, van ontbijt...

Naar recept
Lunch
Ham wraps met appel en kaas - Gezond aan tafel - recept
Ham wraps met appel en kaas

Het recept voor deze ham wraps met appel en kaas komt uit het boek Super eten voor superkinderen. In dit boek geven ‘Echt eten’-experts professor Tim Noakes en chef-kok Jonno Proudfoot samen met kinderdiëtiste Bridget Surtees praktische én wetenschappelijk onderbouwde adviezen speciaal gericht op voeding voor kinderen. Met handige schema’s, praktische tips en meer dan 150 recepten, van ontbijt en...

Naar recept
Bridget Surtees
Water met een smaakje - Gezond aan tafel - recept
Water met een smaakje: sinaasappel en munt

Dit idee voor water met een smaakje komt uit het boek Super eten voor superkinderen. In dit boek geven ‘Echt eten’-experts professor Tim Noakes en chef-kok Jonno Proudfoot samen met kinderdiëtiste Bridget Surtees praktische én wetenschappelijk onderbouwde adviezen speciaal gericht op voeding voor kinderen. Met handige schema’s, praktische tips en meer dan 150 recepten, van ontbijt en meeneemlunches tot lekker...

Lees meer
Lunch
Tonijn kommetjes - Gezond aan tafel - recept
Tonijn kommetjes

Het recept voor deze tonijn kommetjes komt uit het boek Super eten voor superkinderen van onder andere hoogleraar Tim Noakes. Over het recept, uit het hoofdstuk Powerpeuters, in het boek: “Deze kleintjes zijn een makkie, vooral als je een restje zoete aardappel hebt. Wij hebben ze met lenteui en citroenrasp gemengd, maar je kunt je uitleven met fijngesneden groenten of andere kruiden. Geserveerd...

Naar recept
Expert
Gebakken zalm met citroen, spek en tomaat - Gezond aan tafel - recept
Gebakken zalm met citroen, spek en tomaat

Dit recept voor gebakken zalm met citroen, spek en tomaat komt uit het boek Koolhydraatarm, suikervrij, vetrijk van professor Tim Noakes, voedingsdeskundige Sally-Ann Creed en chef-kok Jonno Proudfoot. Uit het boek: “Aan een gegrilde moot vis hoef je verder niet zoveel toe te voegen. Als de vis maar vers is. Geef er vooral niet al te sterke smaakmakers bij, anders proef je...

Naar recept