Gezond aan tafel logo
Mounir Toub

Mounir Toub

Mounir Toub is bekend van 24Kitchen, Kook mee met MAX en andere tv-programma’s, waar hij kijkers inspireert de Arabische keuken te ontdekken. Mounir heeft samengewerkt met sterrenchefs als Robert Kranenborg en Dick Middelweerd, maar is bovenal geschoold door zijn moeder. Hij geeft les op de Robert Kranenborg Academy en voorheen op het ROC: het is zijn passie om jong kooktalent te helpen. Lees meer over Mounir Toub op zijn website.

Kookboeken

Mounir Toub - Chef Toub Lekker ArabischMounirs nieuwste boek heet Chef Toub: Snel Arabisch. Het staat vol met snelle versies van Arabische favorieten. Maximaal 10 ingrediënten, maximaal 30 minuten, maximale smaak!

  • Samen met Sandra Ysbrandy schreef Mounir verder het kookboek Kook mee met Max.
  • In Chef Toub laat hij je kennis maken met de rijke Arabische keuken: van Marokko tot Turkije, van Libanon tot Afghanistan. Elke dag van de week zet je snel en makkelijk de heerlijkste Arabische gerechten op tafel. Geniet op een doordeweekse dinsdag van een Marokkaanse couscoussalade, een Turkse linzensoep, of pak op zaterdag uit met een Mezze lunch voor tout la famille.

Recepten

Benieuwd naar recepten van Mounir Toub? Je bekijkt een aantal gratis recepten uit zijn kookboeken op onze website. De populairste, voor een plaattaart met courgette en artisjoksalade, vind je hieronder:

Plaattaart met courgette en artisjoksalade - Gezond aan tafel - recept

5 vragen aan Mounir Toub

In april 2020 verscheen het kookboek Chef Toub: lekker Arabisch. Wij stelden Mounir vijf vragen over zijn boek; in de blog 5 vragen aan Mounir Toub vind je de antwoorden!

5 vragen aan Mounir Toub - Gezond aan tafel - blog

Ook gezonder eten?

Op zoek naar de lekkerste recepten en betrouwbare informatie? Mis onze gratis nieuwsbrief dan niet en meld je nu aan!