Adam Elabd

Adam Elabd

Adam Elabd is een expert op het gebied van fermentatie, natuurlijke genezing en voeding. Hij geeft workshops over de hele wereld. Hij is een praktiserend kruidkundige; zijn passie voor fermentatie, kruiden en gezondheid komen samen in potjes en flesjes.

Boeken Adam Elabd

Fermenteren - Het meest complete handboek - Adam ElabdFermenteren is het complete handboek van Adam Elabd, waarin hij al zijn kennis over de vele mogelijkheden die fermenteren biedt. Van de theorie en verschillende fermentatietechnieken tot recepten om zelf mee aan de slag te gaan. Fermenteren biedt stap-voor-stapinstructies met foto’s voor meer dan 80 recepten waarmee je je eigen yoghurt, azijn, chutney, zuurdesembrood en ingelegde groente en fruit kunt maken. Inclusief een handig overzicht van alle benodigdheden en hoe je kunt checken of het fermentatieproces goed verloopt of misschien wel tot bederving heeft geleid.

Recepten Adam Elabd

Op onze website vind je diverse gratis recepten van Adam Elabd. Hieronder de populairste, voor ingelegde komkommer.

Ingelegde komkommer - Gezond aan tafel - recept

Blog Adam Elabd

Fermenteren: wat is het en waarom zou je het doen? Hieronder meer in deze blog van Adam Elabd.

Fermenteren - Gezond aan tafel - blog

 

Ook gezonder eten?

Op zoek naar de lekkerste recepten en betrouwbare informatie? Mis onze gratis nieuwsbrief dan niet en meld je nu aan!