Jean-François Mallet was chef-kok in grote restaurants voordat hij zich op zijn andere passie stortte: fotografie. Hij specialiseerde zich in food fotografie en reizen. Tegenwoordig fotografeert hij gerechten over de hele wereld en de mensen die ze maken.
Boeken Jean-François Mallet
Hij maakte onder andere de kookboeken Het allermakkelijkste kookboek ter wereld light, Het allermakkelijkste kookboek ter wereld, en Het allermakkelijkste BBQ boek ter wereld.
Het allermakkelijkste studentenkookboek ter wereld is het ideale boek voor iedereen die zelf de keuken in gaat. Met makkelijke gerechtjes met maximaal 5 ingrediënten, voor maar 2 euro per persoon, die je kunt maken op een simpele pit of in de magnetron. De recepten zijn lekker en leerzaam tegelijk: verplichte kost voor alle studenten die nog wel wat hulp in de keuken kunnen gebruiken!
Met Het allermakkelijkste familiekookboek ter wereld bereid je 100 eenvoudige gerechten geïnspireerd op jouw favoriete Disney-karakters. Bijvoorbeeld spaghetti à la Lady en de Vagebond, kneed zoete sneeuwballen met Olaf en Elsa en bak een pizza Hawaï met Lilo en Stitch. Elk recept bestaat uit slechts een paar ingrediënten en heeft eenvoudige instructies, zodat je je maaltijd in een handomdraai op tafel zet.