Jean-François Mallet

Jean-François Mallet

Jean-François Mallet was chef-kok in grote restaurants voordat hij zich op zijn andere passie stortte: fotografie. Hij specialiseerde zich in food fotografie en reizen. Tegenwoordig fotografeert hij gerechten over de hele wereld en de mensen die ze maken.

Boeken Jean-François Mallet

Het allermakkelijkste studentenkookboek ter wereld - Jean-François Mallet.Hij maakte onder andere de kookboeken Het allermakkelijkste kookboek ter wereld light en Het allermakkelijkste kookboek ter wereld. Zijn meest recente boek: Het allermakkelijkste studentenkookboek ter wereld. Dit is het ideale boek voor iedereen die zelf de keuken in gaat. Met makkelijke gerechtjes met maximaal 5 ingrediënten, voor maar 2 euro per persoon, die je kunt maken op een simpele pit of in de magnetron. De recepten zijn lekker en leerzaam tegelijk: verplichte kost voor alle studenten die nog wel wat hulp in de keuken kunnen gebruiken!

In mei 2019 verschijnt een nieuw boek van Jean-François Mallet: Het allermakkelijkste BBQ boek ter wereld.

Recepten Jean-François Mallet

Op deze website vind je diverse recepten van Jean-François Mallet. De populairste zie je hieronder, voor farfalle met courgette, asperges en doperwten.

Farfalle met courgette, asperges en doperwten - Gezond aan tafel - recept

 

Ook gezonder eten?

Op zoek naar de lekkerste recepten en betrouwbare informatie? Mis onze gratis nieuwsbrief dan niet en meld je nu aan!