Gevulde tomaten met rundertapenade
Ingredienten voor 4 personen
- 8 tomaten (middelgroot)
- 200 g carpaccio
- 8 el fijne couscous
- 3 el pesto
- 30 kalamataolijven
- 2 el olijfolie
Zo maak je het
- VOORBEREIDING | Meng de couscous, pesto en fijngesneden carpaccio. Snijd een kapje van de tomaten en schep ze leeg. Vul ze met het rundvleesmengsel en zet ze in een ovenschaal. Schep het vruchtvlees van de tomaat met de olijven eromheen. Leg de kapjes erop, dek af met plasticfolie en zet in de koelkast.
- BEREIDING | Verwarm de oven voor op 200 °C en zet 10 minuten in de oven. Besprenkel met olijfolie en serveer.
Kijk voor meer recepten op www.gezondaantafel.nl
Wil je meer recepten uit de categorie Koemelkvrij | Lactosevrij | Notenvrij | Sojavrij | Suikervrij?
Het recept voor deze gevulde tomaten met rundertapenade komt uit Het snelste allermakkelijkste kookboek ter wereld van Jean-François Mallet.