Wijtingfilet op Provençaalse wijze

Wijtingfilet op provençaalse wijze - Gezond aan tafel - recept

Ingredienten voor 4 personen

  • 4 wijtingfilets (in totaal 750 g)
  • 3 tomaten (groot)
  • 20 kalamataolijven
  • 1 bosje basilicum
  • 1 el provençaalse kruiden
  • 2 el olijfolie

Zo maak je het wijtingfilet op Provençaalse wijze

  1. VOORBEREIDING | Meng in een ovenschaal de wijting, de tomaten (in plakjes), de olijven, Provençaalse kruiden en blaadjes basilicum. Voeg zout en peper toe, dek af met plasticfolie en zet in de koelkast.
  2. BEREIDING | Verwarm de oven voor op 200 °C. Schenk 2 eetlepels olijfolie over de vis en zet 15 minuten in de oven.

Kijk voor meer recepten op www.gezondaantafel.nl

Wil je meer recepten uit de categorie Glutenvrij | Koemelkvrij | Koolhydraatarm | Lactosevrij | Notenvrij | Sojavrij | Suikervrij | Tarwevrij?

Het recept voor deze wijtingfilet op Provençaalse wijze komt uit Het snelste allermakkelijkste kookboek ter wereld van Jean-François Mallet.

Zo ziet dit recept eruit in het boek

Het recept is gebaseerd op dit boek
Het snelste allermakkelijkste kookboek ter wereld