Anne Marie Reuzenaar

Anne Marie Reuzenaar

Anne Marie Reuzenaar volgde diverse opleidingen en cursussen op het gebied van voeding, waaronder een opleiding tot orthomoleculair voedingsdeskundige. Zij werkte enige tijd als voedingsdeskundige in de praktijk van een orthomoleculair arts, waarna ze in 1995 haar eigen praktijk in Amsterdam en Zoetermeer startte. Vanaf 1999 houdt zij alleen nog praktijk in Driehuis (NH). Zij behandelt daar met succes mensen met diverse gezondheidsklachten. Naast een uitgebreid voedingsadvies worden vaak ook voedingssupplementen ingezet bij de behandeling. Lees meer over Anne Marie Reuzenaar op haar website.

Boeken Anne Marie Reuzenaar

Natuurlijk! Langer gezond - Anne Marie ReuzenaarIn 1994 verscheen Anne Maries eerste kookboek: Natuurlijk! Het Heden Ik Kookboek. Daarna volgden onder andere Natuurlijk! Elke dag écht eten, Zonder suiker en Natuurlijk! Zonder suiker kookboek.

Op 25 september 2018 verschijnt de nieuwste: Natuurlijk! Langer gezond. In dit zeer informatieve kookboek worden voedings- en leefstijltips gegeven die helpen om ouderdomskwalen als een verhoogd cholesterol of diabetes type 2 tegen te gaan. Anne Marie geeft duidelijke adviezen en uit de 100 lekkere recepten worden verschillende dag- en weekmenu’s samengesteld. Een handige raadgever om op een natuurlijke manier gezond oud te worden.

Recepten Anne Marie Reuzenaar

Op onze website vind je diverse gratis recepten van Anne Marie Reuzenaar. De populairste: deze hartige taart met prei, champignons en tijm.

Hartige taart met prei - Gezond aan tafel - recept

Blogs Anne Marie Reuzenaar

Koken met kruiden en specerijen is gezond en lekker. Lees wat Anne Marie Reuzenaar erover te vertellen heeft in haar blog Kruiden en specerijen: gezond en smaakverhogend. Ook interessant van haar hand: Met welke voeding blijf je langer jong en gezond?, Bitterzoet: Anne Marie Reuzenaar over verborgen suikers en Gezond eten volgens Anne Marie Reuzenaar.

Video’s

Wil je Anne Marie aan het woord zien? Bekijk onder andere onderstaande video van Gezondheidsinformatie, waarin zij vertelt over het lezen van etiketten.

Ook gezonder eten?

Op zoek naar de lekkerste recepten en betrouwbare informatie? Mis onze gratis nieuwsbrief dan niet en meld je nu aan!