Nina Olsson

Nina Olsson

De Zweedse Nina Olsson is bekend van haar immens populaire blog www.nourishatelier.com. Daarnaast is ze food artdirector & fotograaf. De wereldwijd bekende blogster is geboren in Stockholm, waar haar enthousiasme voor gezond en gezamenlijk eten is ontstaan. Na in verschillende Europese steden te hebben gewoond woont Nina Olsson momenteel in Nederland.

Boeken Nina Olsson

Nina Olsson schreef twee kookboeken. De meest recente: Vega feest. Dit boek staat boordevol vegetarische gerechten voor elke feestelijke gelegenheid. Olsson toont aan dat je ook zonder vlees iets uitbundig kunt vieren. Of je nu een etentje of picknick organiseert of gewoon wat simpele hapjes voor een feestje wilt maken: met de smaakvolle recepten van over de hele wereld bereid je makkelijk een vegetarisch gerecht om samen te delen. Ook voor wie veganistisch of glutenvrij eet, zijn er talloze opties.

Eerder verscheen Bowls of goodness: een oogstrelend kookboek voor de thuiskok met een groot aantal even gemakkelijke als verrukkelijke maaltijden in een kom. Het boek was in 2017 genomineerd voor de Kookboek van het Jaar-verkiezing.

Recepten Nina Olsson

Op onze website vind je uit beide kookboeken diverse gratis recepten van Nina Olsson. Hier vind je de populairste, voor gegrilde halloumi en courgette.

Gegrilde halloumi en courgette - Gezond aan tafel - recept

Ook gezonder eten?

Op zoek naar de lekkerste recepten en betrouwbare informatie? Mis onze gratis nieuwsbrief dan niet en meld je nu aan!