Gezond aan tafel logo
Nina Olsson

Nina Olsson

De Zweedse Nina Olsson is bekend van haar immens populaire blog www.nourishatelier.com. Daarnaast is ze food artdirector & fotograaf. De wereldwijd bekende blogster is geboren in Stockholm, waar haar enthousiasme voor gezond en gezamenlijk eten is ontstaan. Na in verschillende Europese steden te hebben gewoond woont Nina Olsson momenteel in Nederland.

Boeken Nina Olsson

Vega feest - Nina OlssonIn september 2020 verscheen van Nina Olsson het kookboek Groenten & Granen. Groenten en granen vormen de basis van de gezondste recepten die er zijn. Dit vegetarische kookboek in de reeks van Bowls of Goodness staat daarom geheel in het teken van deze voedzame en heerlijke combinatie. Welk van de ruim 100 gerechten je ook bereidt, je weet zeker dat je bij elke maaltijd gevarieerd én lekker eet.

  • De meest recente: Vega feest. Dit boek staat boordevol vegetarische gerechten voor elke feestelijke gelegenheid. Olsson toont aan dat je ook zonder vlees iets uitbundig kunt vieren. Of je nu een etentje of picknick organiseert of gewoon wat simpele hapjes voor een feestje wilt maken: met de smaakvolle recepten van over de hele wereld bereid je makkelijk een vegetarisch gerecht om samen te delen. Ook voor wie veganistisch of glutenvrij eet, zijn er talloze opties.
  • Eerder verscheen Veggie burgers, een must-have kookboek voor iedereen die graag vegetarisch eet maar ook dol is op lekkere burgers. Ook voor een veganistisch of glutenvrij dieet biedt Olsson meer dan genoeg opties. Wat dacht je van een Halloumiburger, een Bali beach-burger, een Capreseburger of een Sushi-miniburger?
  • Daarnaast: Bowls of goodness, een oogstrelend kookboek voor de thuiskok met een groot aantal even gemakkelijke als verrukkelijke maaltijden in een kom. Het boek was in 2017 genomineerd voor de Kookboek van het Jaar-verkiezing.

Recepten Nina Olsson

Op onze website vind je uit die kookboeken diverse gratis recepten van Nina Olsson. Hier vind je de populairste, voor gegrilde halloumi en courgette.

Gegrilde halloumi en courgette - Gezond aan tafel - recept

Ook gezonder eten?

Op zoek naar de lekkerste recepten en betrouwbare informatie? Mis onze gratis nieuwsbrief dan niet en meld je nu aan!