Lisette Kreischer

Lisette Kreischer

Lisette Kreischer is een van de grondleggers van de vegan-beweging in Nederland. Ze heeft acht succesvolle (kook)boeken op haar naam staan, waaronder Plant Power en het internationaal bekroonde Groente uit zee. Voor dat boek verzorgde zij, net als voor haar recentste boek The Plant Pharmacy, zelf de fotografie. Haar boeken zijn vertaald in meerdere Europese landen en Amerika en Canada. Lees meer over Lisette op haar website LisetteKreischer.com.

Boeken van Lisette Kreischer

Man.Eat.Plant. - Lisette Kreischer en Maartje BorstLisette Kreischer schreef diverse vegan kookboeken. Haar nieuwste boek, geschreven met Maartje Borst (chef bij het bekende Amsterdamse vegancafé Koffie ende Koeck) heet Man.Eat.Plant., vol met recepten voor vegan-varianten van jouw favoriete comfort classics. Denk aan epic roasts, aubergine dogs, tempehsaté of The Ultimate Mushroom Burger. Eten van groente is nog nooit zo stoer geweest!

In The Plant Pharmacy laat Lisette zien hoe je het hele jaar door kunt profiteren van de bijzondere en geneeskrachtige werking van planten en kruiden. Ze neemt je mee op reis door de seizoenen en zet je heerlijke, plant based gerechten voor. The Plant Pharmacy zit boordevol informatie over de benefits van planten en bevat meer dan 40 vegan recepten.

Verder verschenen van Lisettes hand onder andere Plant Power en Groente uit zee.

Recepten van Lisette Kreischer

Op onze website vind je een berg recepten van Lisette Kreischer. Hieronder staan de drie populairste!

1. Courgettespaghetti met zeepesto

Courgettespaghetti met zeepesto - Gezond aan tafel - recept

2. Aardappelsalade

Aardappelsalade met courgettesalade - Gezond aan tafel - recept

3. Volkorenwrap met lentegroenten

Volkorenwrap met lente groenten - Gezond aan tafel - recept

Blogs van Lisette Kreischer

In haar boeken deelt Lisette allerlei interessante informatie over plantaardig eten. Op onze website vind je onder andere het volgende blog, met informatie uit Groente uit zee.

Ook gezonder eten?

Op zoek naar de lekkerste recepten en betrouwbare informatie? Mis onze gratis nieuwsbrief dan niet en meld je nu aan!