Gezond aan tafel logo
NewFysic

NewFysic

NewFysic is de snelst groeiende afvalcommunity van Nederland.

Hoe werkt NewFysic?

Natuurlijk kom je met gezond eten en bewegen heel ver. Maar als je een langdurig resultaat wilt en voor eens en altijd wilt leren hoe jouw lichaam werkt, kan het verstandig zijn om dit onder begeleiding van een coach en met de toevoeging van de juiste supplementen te doen. Het is ‘makkelijk’ om in kilo’s af te vallen door een periode een caloriearm dieet te volgen, maar dan zal eerst je spiermassa grotendeels worden aangesproken, terwijl je juist wilt dat je vetreserves worden aangepakt. Daarvoor is NewFysic. Door middel van een op maat gemaakt voedingsplan, wekelijkse begeleiding van een (online) coach en ondersteuning van voedingssupplementen op natuurlijke basis maakt NewFysic afvallen voor iedereen haalbaar.

De methode

Afvallen met NewFysic betekent:

  1. Persoonlijke begeleiding van je (online) coach
  2. Een voedingsplan afgestemd op jouw levensstijl
  3. Blijven genieten van lekker eten
  4. Ondersteuning van natuurlijke (eiwit- en vezel)supplementen
  5. Online community
  6. Optimaal resultaat

Het complete NewFysic kookboek

NewFysic heeft nu ook een kookboek uitgebracht. Met Het complete NewFysic kookboek kan iedereen thuis aan de slag met de beproefde afslankmethode van NewFysic, dat al meer dan honderdduizend mensen aan een gezonde leefstijl hielp.

Dit boek staat bomvol heerlijke recepten, handige informatie van NewFysic-coaches en ervaringsverhalen die je kunnen helpen bij de strijd tegen de kilo’s. Of je nu de keuken in duikt na een lange werkdag of kookt voor een uitgebreid diner met vrienden en familie, de gerechten zijn gemakkelijk en hoeven niet veel tijd in beslag te nemen. Afvallen met NewFysic past bij iedere leefstijl!

Gratis recepten

Benieuwd naar het kookboek? Bekijk op onze site een aantal gratis recepten van NewFysic. De populairste? Deze  volkoren wrappizza met zalm en asperges.

Volkoren wrappizza met zalm en asperges - Gezond aan tafel - recept

Ook gezonder eten?

Op zoek naar de lekkerste recepten en betrouwbare informatie? Mis onze gratis nieuwsbrief dan niet en meld je nu aan!