Volkoren wrappizza met zalm en asperges
Ingredienten voor 2 personen
- 2 tomaten
- 1 kleine gele courgette
- 1 lente-ui
- 100 g groene asperges
- 2 volkoren wraps
- 2 el tomatenpuree
- 100 g gerookte zalm
- 50 g mini-mozzarellabolletjes light
- Snufje peper
- Snufje zout
- OM TE GARNEREN
- Blaadjes van 2 takjes vers basilicum
- VOOR ERBIJ, OPTIONEEL
- 2 bakjes rauwkostsalade
Verder nodig
- Oven
- Bakplaat
- Bakpapier
Zo maak je het
- Verwarm de oven voor op 200 °C en bekleed een bakplaat met bakpapier.
- Snijd de tomaten in blokjes, de courgette in halve plakjes en de lente-ui in ringen.
- Snijd van de asperges een plakje van de onderkant en was ze goed schoon.
- Leg de wraps op de met bakpapier beklede bakplaat. Verdeel de tomatenpuree over beide wraps en beleg met de tomaten, courgette, lente-ui, gerookte zalm en mozzarellabolletjes.
- Strooi de peper en het zout over de wraps en schuif de bakplaat in de oven. Gaar de groentes en wacht tot de kaas is gesmolten, dit duurt zo’n 8-10 minuten.
- Haal de bakplaat uit de oven en garneer de wraps met het basilicum. Serveer de wrappizza’s eventueel samen met een lekkere rauwkostsalade.
Kijk voor meer recepten op www.gezondaantafel.nl
Wil je meer recepten uit de categorie Notenvrij | Sojavrij | Suikervrij?
Het recept voor deze volkoren wrappizza met zalm en asperges komt uit Het complete NewFysic Kookboek. Meer inspiratie voor gezonde én makkelijke recepten? Kijk dan hier.
Wil je wekelijks gratis gezonde recepten in je inbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief: