Kyra de Vreeze is natuurgeneeskundig therapeut, body & mind chef en activist for health & happiness. Ze schrijft boeken en artikelen voor onder meer Yoga Magazine en SALT, is videoblogger voor ELLE Eten, geeft workshops, bedenkt en ontwikkelt verrassende plantaardige recepten, events en concepten en is tevens yogadocente. Lees meer over Kyra op haar blog Kyra’s Kitchen.
Kyra de Vreeze schreef diverse (kook)boeken, waaronder Kyra’s Kitchen en, met Eef Ouwehand en Monique Jansse, Veggie Kidz.
vegan. bevat de lekkerste recepten uit Kyra’s Kitchen, allemaal veganistisch, aangevuld met nieuwe recepten en prachtige foodfotografie. Overheerlijk huisgemaakt en voedzaam eten. Meestal simpel, soms decadent, en altijd met pure ingrediënten, liefst van het seizoen.
In mei 2022 verschijnt haar nieuwe boek: homegrown. In dit boek leert Kyra je hoe je kookt met lokale en zelfgeteelde seizoensproducten.
Op onze website vind je diverse recepten van Kyra de Vreeze. Hieronder vind je de populairste, die voor glutenvrije cake van boekweit en kastanjemeel.
Op onze website vind je ook diverse blogs van Kyra: