Gezond aan tafel logo
Kyra de Vreeze

Kyra de Vreeze

Kyra de Vreeze is natuurgeneeskundig therapeut, body & mind chef en activist for health & happiness. Ze schrijft boeken en artikelen voor onder meer Yoga Magazine en SALT, is videoblogger voor ELLE Eten, geeft workshops, bedenkt en ontwikkelt verrassende plantaardige recepten, events en concepten en is tevens yogadocente. Lees meer over Kyra op haar blog Kyra’s Kitchen.

Kookboeken

vegan. - De favoriete recepten uit Kyra's Kitchen - Kyra de VreezeKyra de Vreeze schreef diverse (kook)boeken, waaronder Kyra’s Kitchen en, met Eef Ouwehand en Monique Jansse, Veggie Kidz.

vegan. bevat de lekkerste recepten uit Kyra’s Kitchen, allemaal veganistisch, aangevuld met nieuwe recepten en prachtige foodfotografie. Overheerlijk huisgemaakt en voedzaam eten. Meestal simpel, soms decadent, en altijd met pure ingrediënten, liefst van het seizoen.

In mei 2022 verschijnt haar nieuwe boek: homegrown. In dit boek leert Kyra je hoe je kookt met lokale en zelfgeteelde seizoensproducten.

Recepten Kyra de Vreeze

Op onze website vind je diverse recepten van Kyra de Vreeze. Hieronder vind je de populairste, die voor glutenvrije cake van boekweit en kastanjemeel.

Glutenvrije cake van boekweit en kastanjemeel - Gezond aan tafel - recept

Blogs

Op onze website vind je ook diverse blogs van Kyra:

  • Kyra de Vreeze over gezond eten: puur en simpel Je lichaam is erop gebouwd om natuurlijk voedsel te verteren. Het draait logischerwijs dan ook het beste op simpel, ongeraffineerd en natuurlijk eten. Maar wat zijn nou ongeschikte brandstoffen en wat eet je dan wel?
  • 10 voordelen van vegetarisch eten Waarom zou je vegetarisch eten? In hun boek Veggie Kidz beschrijven Monique Jansse, Eef Ouwehand en Kyra de Vreeze 10 voordelen van vegetarisch eten. Lees ze hier!

Ook gezonder eten?

Op zoek naar de lekkerste recepten en betrouwbare informatie? Mis onze gratis nieuwsbrief dan niet en meld je nu aan!