Vivian Reijs

Vivian Reijs

Vivian Reijs is tv-presentatrice, orthomoleculair voedingscoach, hormoontherapeut en motivatiespreker. Via haar healthplatform Viv Online helpt ze mensen dagelijks in hun zoektocht naar een vitale lifestyle, happy mind en healthy kids. Hieronder lees je meer over Viv Online, haar boeken en vind je gratis recepten.

Over Viv Online

Op Vivians gezondheidsplatform over haar drijfveren: “Vivians grootse passie is mensen te inspireren en te helpen met een gezondere leefstijl, een gezond gewicht en een perfecte hormonale balans. Via haar healthplatform VivOnline geeft ze dagelijks gezondheidstips. Vivonline staat voor biologische-, suikervrije-, tarwevrije- en e-nummer vrije voeding. En daarnaast de 80/20 regel. 80% gezond, 20% eten wat je wilt. Vivonline.nl maakt jou gezonder, blijer, mooier en slanker!”

Boeken Vivian Reijs

In oktober 2018 verscheen het nieuwste boek van Vivian Reijs: Herstel je hormonen in 10 stappen. Hierin lees je over Vivians makkelijke 10-stappenplan om vrouwen van alle leeftijden te helpen hun hormoonhuishouding te herstellen, in elke fase van hun leven. Er is niet alleen aandacht voor voeding, maar ook voor andere factoren, zoals beweging, slaap, stress en omgeving. Het boek bevat recepten voor ontbijt, lunch en diner, weekmenu’s en een uitgebreid overzicht van voedingssupplementen.

Eerder bracht Vivian Reijs Gezonder met Viv uit. Met dit boek kook je snel, slank & makkelijk voor het hele gezin. Met duidelijke adviezen over gezond eten voor je kinderen, tips voor moeders die willen afvallen, en maar liefst 80 inspirerende recepten (suiker-, tarwe- en koemelkvrij), inclusief weekmenu’s. Voor iedereen die zijn leefstijl en die van zijn gezin wil verbeteren.

Nieuw boek

Hormonen hebben een enorme impact op het leven van vrouwen. Denk aan niet kunnen afvallen, PMS, PCOS, acne, of niet zwanger kunnen worden. De fraai vormgegeven planner Jouw persoonlijke cyclusplanner van Vivian Reijs, die verschijnt in maart 2020, geeft inzicht in de hormoonhuishouding. Twaalf maanden lang is de eigen cyclus bij te houden, waarbij Vivian je van de juiste informatie voorziet, voedingsadviezen biedt en wekelijkse tips geeft. Met deze persoonlijke planner komen hormonen in balans!

Recepten Vivian Reijs

Op onze website vind je diverse GRATIS recepten van Vivian Reijs. Hieronder de populairste, voor shakshuka.

Shakshuka - Gezond aan tafel - recept

Blogs Vivian Reijs

Lees ook het blog 10 tips om gezond te eten en leven van Vivian Reijs.

Ook gezonder eten?

Op zoek naar de lekkerste recepten en betrouwbare informatie? Mis onze gratis nieuwsbrief dan niet en meld je nu aan!