Gezond aan tafel logo
Vivian Reijs

Vivian Reijs

Vivian Reijs is orthomoleculair voedingscoach, hormoontherapeut en motivatiespreker. Via haar healthplatform Viv Online helpt ze mensen dagelijks in hun zoektocht naar een vitale lifestyle, happy mind en healthy kids. Hieronder lees je meer over Viv Online. Ook lees je over haar boeken en vind je gratis recepten. Op de hoogte blijven? Meld je hier aan voor nieuwtjes!

Over Viv Online

Op Vivians gezondheidsplatform over haar drijfveren: “Vivians grootse passie is mensen te inspireren en te helpen met een gezondere leefstijl, een gezond gewicht en een perfecte hormonale balans. Via haar healthplatform VivOnline geeft ze dagelijks gezondheidstips. Vivonline staat voor biologische-, suikervrije-, tarwevrije- en e-nummer vrije voeding. En daarnaast de 80/20 regel. 80% gezond, 20% eten wat je wilt. Vivonline.nl maakt jou gezonder, blijer, mooier en slanker!”

Boeken Vivian Reijs

Vivian Reijs - Help, ik val niet af!

In april 2021 verscheen van Vivian Reijs Help, ik val niet af! In dit boek legt ze je uit hoe jouw hormonen je kunnen helpen om gewicht te verliezen. Met veel informatie en recepten.

  • Hormonen hebben een enorme impact op het leven van vrouwen. Denk aan niet kunnen afvallen, PMS, PCOS, acne, of niet zwanger kunnen worden. De fraai vormgegeven planner Jouw persoonlijke cyclusplanner geeft inzicht in de hormoonhuishouding. Twaalf maanden lang is de eigen cyclus bij te houden. Daar voorziet Vivian je van de juiste informatie, voedingsadviezen biedt en wekelijkse tips geeft. Met deze persoonlijke planner komen hormonen in balans!
  • In haar boek Herstel je hormonen in 10 stappen lees je over Vivians makkelijke 10-stappenplan om vrouwen van alle leeftijden te helpen hun hormoonhuishouding te herstellen, in elke fase van hun leven. Er is in dit boek niet alleen aandacht voor voeding. Ook andere factoren komen aan bod, zoals beweging, slaap, stress en omgeving. Het boek bevat recepten voor ontbijt, lunch en diner, weekmenu’s en een uitgebreid overzicht van voedingssupplementen.
  • Eerder bracht Vivian Reijs Gezonder met Viv uit. Met dit boek kook je snel, slank & makkelijk voor het hele gezin. Met duidelijke adviezen over gezond eten voor je kinderen en tips voor moeders die willen afvallen. En met maar liefst 80 inspirerende recepten (suiker-, tarwe- en koemelkvrij), inclusief weekmenu’s. Voor iedereen die zijn leefstijl en die van zijn gezin wil verbeteren.

Recepten Vivian Reijs

Op onze website vind je diverse GRATIS recepten van Vivian Reijs. Hieronder de populairste, voor shakshuka.

Shakshuka - Gezond aan tafel - recept

Blog Vivian Reijs

Lees ook het blog 10 tips om gezond te eten en leven van Vivian Reijs. Hierin lees je wat Vivian in haar boek Gezonder met Viv schrijft over gezond eten en leven. En aan welke 10 gouden tips zij zich voor tachtig procent houdt (die andere twintig procent is er voor de guilty pleasures, zo blijft het leven leuk).

  • Ook interessant: Overgewicht? Misschien ben jij oestrogeendominant. In haar boek Help, ik val niet af! behandelt Vivian onder andere 10 oorzaken van overgewicht. En wat je ertegen doet, natuurlijk. Oorzaak #4 is oestrogeen. Lees hier meer over oestrogeendominantie!

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Laat hier je mailadres achter; zodra we meer informatie beschikbaar hebben, zoals (gratis) recepten, blogs, sneak previews of nieuws over (nieuwe) boeken, mailen we je.

  •  *
  •  *
  •  *
  •  *

Ook gezonder eten?

Op zoek naar de lekkerste recepten en betrouwbare informatie? Mis onze gratis nieuwsbrief dan niet en meld je nu aan!