Italiaans gehaktbrood met tomaat

Italiaans gehaktbrood met tomaat - Gezond aan tafel - recept

Ingredienten voor 4-6 personen

Verder nodig

Zo maak je het

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Bekleed een cakevorm met bakpapier (of gebruik een siliconen cakevorm).
  2. Snijd de zongedroogde tomaten fijn en doe ze in een kom. Voeg het ei, het rundergehakt, het boekweitmeel en de oregano toe. Pers de knoflook erboven en kneed alles goed door elkaar.
  3. Doe het gehakt in de cakevorm. Snijd de tomaat in plakjes en leg ze op het gehakt, duw ze er een beetje in. Bak het gehaktbrood circa 40 minuten, of tot het goudbruin en gaar is.

Kijk voor meer recepten op www.gezondaantafel.nl

Wil je meer recepten uit de categorie Glutenvrij | Koemelkvrij | Lactosevrij | Notenvrij | Sojavrij | Suikervrij | Tarwevrij?

Het recept voor dit Italiaanse gehaktbrood met tomaat komt uit het boek Herstel je hormonen in 10 stappen van Vivian Reijs.

Het recept is gebaseerd op dit boek
Herstel je hormonen