Jord Althuizen

Bijgerecht
Geroosterde bloemkool van de bbq

Het recept voor deze geroosterde bloemkool van de bbq komt uit het boek Smokey Goodness 3 van barbecue-held Jord Althuizen. Met deze geroosterde bloemkool combineer je een icoon van de oer-hollandse keuken met de kaapse currykruiden om een killer veggie roast te maken. Met een vleugje rook uiteraard."

Naar recept
Hoofdgerecht
Warmgerookte citroen-peperzalm - Gezond aan tafel - recept
Warmgerookte citroen-peperzalm

Het recept voor deze warmgerookte citroen-peperzalm komt uit het boek Smokey Goodness van barbecue-held Jord Althuizen.

Naar recept
Hoofdgerecht
Gerookte poon met Caroline Mustard Sauce - Gezond aan tafel - recept
Gerookte poon met Carolina Mustard Sauce

Het recept voor deze gerookte poon met Carolina Mustard Sauce komt uit het boek Smokey Goodness 2 van barbecue-held Jord Althuizen. Over dit recept schrijft hij in het boek: “Bij Smokey Goodness zijn we verzot op rode poon van de smoker, die we gekscherend ‘angry fish’ noemen. We verwerken de veelzijdige vis in diverse walking dinner bites, zoals de Pulled...

Naar recept