Jord Althuizen
Gevulde courgettes van de bbq met truffel en noten
Het recept voor deze gevulde courgettes van de bbq met truffel en noten komt uit het kookboek Smokey Goodness Winter BBQ van Jord Althuizen. Over dit recept schrijft hij in zijn boek: “Als je je groenteliefhebbende vrienden wat goeds wilt laten eten, moet je ze deze hartige winterdish eens voorschotelen. Zelfs vleesliefhebbers lopen warm voor deze met truffel en noten...
Naar receptSosaties
Het recept voor deze Zuid-Afrikaanse sosaties van de bbq komt uit het boek Smokey Goodness 3 van barbecue-held Jord Althuizen. Hij schrijft over dit recept, dat in het boek ‘Cape Malay Cauliflower’ heet: “Elk land heeft zijn eigen bbq-specialiteit op een stokje. Peru heeft zijn Anticuchos, het midden-oosten zijn kebabs en in Azië en Nederland zijn we gek op saté. In...
Naar receptGeroosterde bloemkool van de bbq
Het recept voor deze geroosterde bloemkool van de bbq komt uit het boek Smokey Goodness 3 van barbecue-held Jord Althuizen. Met deze geroosterde bloemkool combineer je een icoon van de oer-hollandse keuken met de kaapse currykruiden om een killer veggie roast te maken. Met een vleugje rook uiteraard."
Naar receptWarmgerookte citroen-peperzalm
Het recept voor deze warmgerookte citroen-peperzalm komt uit het boek Smokey Goodness van barbecue-held Jord Althuizen.
Naar receptGerookte poon met Carolina Mustard Sauce
Het recept voor deze gerookte poon met Carolina Mustard Sauce komt uit het boek Smokey Goodness 2 van barbecue-held Jord Althuizen. Over dit recept schrijft hij in het boek: “Bij Smokey Goodness zijn we verzot op rode poon van de smoker, die we gekscherend ‘angry fish’ noemen. We verwerken de veelzijdige vis in diverse walking dinner bites, zoals de Pulled...
Naar recept