Jamie Oliver

Hoofdgerecht
Geurige pompoencurry met kikkererwten, gember, specerijen & kokosmelk - recept - Gezond aan tafel
Pompoencurry met kikkererwten, gember, specerijen & kokosmelk

Het recept voor deze geurige pompoencurry met kikkererwten, gember, specerijen & kokosmelk komt uit Samen eten van Jamie Oliver. Dit kookboek bevat meer dan 120 recepten om met vrienden en familie van te genieten en volop tips, tricks en keukenhacks, zodat je goed voorbereid en georganiseerd aan de slag kunt. ENERGIE 159 kcal VET 6 g VERZ. VET 3 g...

Naar recept
Hoofdgerecht
Supersnelle tajine met witvis (Jamie Oliver) - Gezond aan tafel - recept
Supersnelle tajine met witvis (Jamie Oliver)

Het recept voor deze supersnelle tajine met witvis, zoete kerstomaatjes, harissa, asperges en luchtige couscous komt uit het kookboek Jamie Oliver – 7 x anders van Jamie Oliver. Het boek bevat meer dan 120 simpele en overheerlijke recepten met 18 favoriete alledaagse ingrediënten, van broccoli en paprika tot kipfilet en gehakt.   Wil je wekelijks gratis gezonde recepten in je...

Naar recept
Hoofdgerecht
Sticky paprika met miso (Jamie Oliver) - Gezond aan tafel - recept
Sticky paprika met miso (Jamie Oliver)

Het recept voor deze sticky paprika met miso, tofu, ananas, mihoen & gekneusde wasabi-erwten komt uit het kookboek Jamie Oliver – 7 x anders van Jamie Oliver. Het boek bevat meer dan 120 simpele en overheerlijke recepten met 18 favoriete alledaagse ingrediënten, van broccoli en paprika tot kipfilet en gehakt.

Naar recept
Hoofdgerecht
Crispy zalmtaco's Jamie Oliver - Gezond aan tafel - recept
Crispy zalmtaco’s (Jamie Oliver)

Het recept voor deze crispy zalmtaco’s met cajunkruiden, mango, zoete kerstomaatjes & limoen komt uit het kookboek Jamie Oliver – 7 x anders van Jamie Oliver. Het boek bevat meer dan 120 simpele en overheerlijke recepten met 18 favoriete alledaagse ingrediënten, van broccoli en paprika tot kipfilet en gehakt.

Naar recept
Hoofdgerecht
Paddenstoelen stroganoff (Jamie Oliver) - Gezond aan tafel - recept
Paddenstoelen stroganoff met cornichons (Jamie Oliver)

Het recept voor deze paddenstoelen stroganoff met crunchy cornichons, geurige kappertjes, romige whiskysaus en peterselie komt uit het boek VEG van Jamie Oliver.

Naar recept
Hoofdgerecht
Gevulde curry-aubergines met tamarinde-pindasaus (Jamie Oliver)
Gevulde curry-aubergines (Jamie Oliver)

Het recept voor deze gevulde curry-aubergines met pikante tamarinde-pindasaus en verse koriander komt uit het boek VEG van Jamie Oliver.

Naar recept
Hoofdgerecht
Boze bonensalade (Jamie Oliver) - Gezond aan tafel - recept
Boze bonensalade met mozzarella en munt (Jamie Oliver)

Het recept voor deze boze bonensalade met warme arrabbiatadressing, gekoelde babymozzarella en verse munt komt uit het boek VEG van Jamie Oliver.

Naar recept
Hoofdgerecht
Vega moussaka Jamie Oliver - Gezond aan tafel - recept
Vega moussaka met tomaat, aubergine & feta (Jamie Oliver)

Het recept voor deze vega moussaka met zoete tomaat, gegrilde aubergine, romige saus met feta & eekhoorntjesbrood komt uit het boek VEG van Jamie Oliver.

Naar recept
Hoofdgerecht
Cottage pie uit de moestuin (Jamie Oliver) - Gezond aan tafel - recept
Cottage Pie uit de Moestuin met Knolgroenten (Jamie Oliver)

Het recept voor deze cottage pie uit de moestuin met knolgroenten, eekhoorntjesbrood, marmite & crispy rozemarijn komt uit het boek VEG van Jamie Oliver.   Wil je wekelijks gratis gezonde recepten in je inbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief: Ja ik wil wekelijks gezonde recepten ontvangen ➔

Naar recept
Hoofdgerecht
Gunpowder-lam met ananassalsa en kokosrijst (Jamie Oliver) - Gezond aan tafel - recept
Gunpowder-lam met ananassalsa en kokosrijst (Jamie Oliver)

Het recept voor deze gunpowder-lam met ananassalsa, kokosrijst & muntdressing komt uit Jamie’s Food Fight Club weekend kookboek van Jamie Oliver. Bij het recept in het boek: “Het geheim van dit recept is dat je rustig de tijd moet nemen om het perfecte mengsel voor de gunpowderspecerijenpasta samen te stellen. Het contrast tussen het donkere, krokante korstje en het sappige, roze vlees is...

Naar recept
Hoofdgerecht
Inktvisrisotto met peterselieolie en rode pepertjes (Jamie Oliver) - Gezond aan tafel - recept
Inktvisrisotto met peterselieolie en pepertjes (Jamie Oliver)

Het recept voor David Tennant’s kroatische inktvisrisotto met peterselieolie en rode pepertjes komt uit Jamie’s Food Fight Club weekend kookboek van Jamie Oliver. Bij het recept in het boek: “David Tennant werd verliefd op dit gerecht toen hij in 2004 voor filmopnames in het prachtige Dubrovnik was. Het is ongebruikelijk om risottorijst op deze manier klaar te maken. Het is meer een soort...

Naar recept