Anne Marie Reuzenaar

Ontbijt
Suikervrije granola - Gezond aan tafel - recept
Suikervrije granola homemade

Dit recept voor suikervrije granola komt uit Natuurlijk! Zonder suiker kookboek van orthomoleculair voedingsdeskundige Anne Marie Reuzenaar. Ze schrijft erover: “Granola – je hebt er vast wel eens van gehoord – is een mengsel van granen, noten en zaden dat je in de oven roostert. Het is behoorlijk hip om met granola te ontbijten. Ik kon natuurlijk niet achterblijven en...

Naar recept
Hoofdgerecht
Speltfusilli met kip, groene groente en roomsaus - Gezond aan tafel - recept
Speltfusilli met kip, groene groente en roomsaus

Dit recept voor speltfusilli met kip, groene groente en roomsaus komt uit het boek Natuurlijk! Elke dag écht eten van orthomoleculair voedingsdeskundige Anne Marie Reuzenaar. Over het eten van vlees en gevogelte schrijft ze in haar boek: “Een goed stuk vlees of gevogelte is op z’n tijd wel heel erg lekker. Dat hoeft geen groot stuk te zijn en je...

Naar recept
Lunch
Indiase wortelsoep - Gezond aan tafel - recept
Indiase wortelsoep

Dit recept voor Indiase wortelsoep komt uit het boek Natuurlijk! Elke dag écht eten van orthomoleculair voedingsdeskundige Anne Marie Reuzenaar. Over haar lunchrecepten schrijft ze: “De lunch is hét moment om je dagelijkse hoeveelheid groente op te krikken. Maak een keer per week een grote pan soep, vries hem in en je hebt elke dag een portie. Of maak een...

Naar recept
Ontbijt
Havermoutpap met warme bosvruchten - Gezond aan tafel - recept
Havermoutpap met warme bosvruchten

Dit recept voor havermoutpap met warme bosvruchten komt uit het boek Natuurlijk! Elke dag écht eten van orthomoleculair voedingsdeskundige Anne Marie Reuzenaar. Ze schrijft erover: “Havermoutpap eten is in en gezond, je hoort er iedereen over. Maar waarom is het eigenlijk zo gezond? Dat komt omdat havermout langzaam energie afgeeft, waardoor je er de hele ochtend op kunt teren. Het is...

Naar recept