Gezond aan tafel logo
The Avocado Show

The Avocado Show

The Avocado Show is een van de most exciting food start-ups ter wereld. Wat begon als één restaurantje in Amsterdam met maar 45 stoelen, groeide binnen een jaar uit tot ’s werelds eerste avocado-franchiseconcept met honderden duizenden fans online. The Avocado Show is opgericht door Ron Simpson & Julien Zaal, twee vrienden uit Amsterdam die samen plaatjes draaiden, soms muziek maakten, heel veel feestjes gaven en samen het leven net even wat leuker probeerden te maken voor henzelf en iedereen om hen heen.

“Van restaurants wisten we eigenlijk niet zo heel veel. Van toffe events, mooie merken en viral marketing daarentegen meer dan genoeg. Toen wij het idee bedachten om een restaurant te openen met alleen maar gerechten van ons favoriete super fruit, werden we door iedereen voor gek verklaard. Maar wij wisten het gewoon zeker. De avocado is niet alleen heel lekker, maar ook erg veelzijdig en je kunt er zulke mooie creaties mee maken. We besloten het risico te nemen en 5 dagen later stonden we met de sleutels van ons nieuwe restaurant (lees: avontuur) in onze handen.

Wij hadden geen idee wat ons allemaal te wachten stond. Als je ons had verteld dat er fans voor de deur zouden kamperen, er elke dag wachtrijen tot om de hoek zouden staan en er miljoenen mensen naar onze foto’s en filmpjes zouden kijken dan hadden wij je ook nooit geloofd. Maar niets is meer waar!”

Boek The Avocado Show

The Avocado Show - The Avocado ShowHun boek The Avocado Show  laat zien dat avocado’s meer dan alleen lekker, voedzaam en gezond zijn. Ze zijn het het ultieme ingrediënt voor zoete en hartige – en zeer Instagrammable! – creativiteit. Samen met hun favoriete food developer & styliste Fooddeco tonen Ron en Julien in dit  kookboek de mooiste en lekkerste culinaire creaties en recepten van deze #1 superfruit.

Recepten The Avocado Show

Op deze website vind je diverse gratis recepten van The Avocado Show. Hieronder die voor tortillachips met guacamole van avocado en feta.

Tortillachips met guacamole van avocado en feta - Gezond aan tafel - recept

Ook gezonder eten?

Op zoek naar de lekkerste recepten en betrouwbare informatie? Mis onze gratis nieuwsbrief dan niet en meld je nu aan!