Gezond aan tafel logo
Matt Preston

Matt Preston

Matt Preston is jurylid van Master Chef Australia en culinair recensent. Hier lees je meer over hem en zijn boeken, en vind je gratis recepten.

Over Matt Preston

Matt Preston (1963) is een Australische voedingsjournalist, voedingscriticus, receptschrijver en televisiepersoonlijkheid. Hij staat bekend om zijn rol in MasterChef Australia. Daarnaast schrijft hij onder andere colums en werkt voor de tijdschriften Delicious en Taste.

Boeken Matt Preston

Yummy, Easy, Quick - Matt PrestonMatt Preston heeft vier kookboeken op zijn naam staan, waaronder Fast, Fresh & Unbelievably Delicious. Hierin deelt hij zijn beste recepten voor elke dag. Met een gezonde twist en veel frisse smaken, maar ook met heerlijk zondige gerechten.

In juni 2019 verscheen zijn nieuwste kookboek: Yummy, easy, quick. Het staat vol moderne klassiekers met een twist. Van zalm uit de oven met pistache-pesto tot de allermakkelijkste stir-fry, stevig gevulde gepofte aardappels of de beste spaghetti carbonara ter wereld. Alles uiteraard met een goede portie onweerstaanbare humor. Een heerlijk kookboek om uit te koken voor familie en vrienden.

Recepten Matt Preston

Op onze website vind je diverse recepten van Matt Preston. De populairste? Deze tortilla met aardappels, spek en paprika!

Tortilla met aardappels, spek en paprika - Gezond aan tafel - recept

Ook gezonder eten?

Op zoek naar de lekkerste recepten en betrouwbare informatie? Mis onze gratis nieuwsbrief dan niet en meld je nu aan!