Lisette Kreischer

Drankjes
Veganistische milkshake bosbessen - Gezond aan tafel - recept
Veganistische milkshake bosbessen

Dit recept voor een veganistische milkshake bosbessen komt uit het boek Plant Power van Lisette Kreischer. Trendsetter Lisette Kreischer laat in Plant Power zien hoe je als vegan, vegatariër of flexitariër superfit en gezond kunt leven. Wat denk je van heerlijke shakes en smoothies als de beauty berry booze, of The Dutch Weed burger? Van cranberry’s en lijnzaad tot gojibessen...

Naar recept
Hoofdgerecht
Polenta friet met bieten en bloemkool - Gezond aan tafel - recept
Polenta friet met bieten en bloemkool

Dit recept voor polenta friet met bieten en bloemkool komt uit het boek Plant Power van Lisette Kreischer. Trendsetter Lisette Kreischer laat in Plant Power zien hoe je als vegan, vegatariër of flexitariër superfit en gezond kunt leven. Wat denk je van heerlijke shakes en smoothies als de beauty berry booze, of The Dutch Weed burger? Van cranberry’s en lijnzaad...

Naar recept
Lunch
Komkommer soep

Dit recept voor komkommer soep komt uit het boek Plant Power van Lisette Kreischer. Trendsetter Lisette Kreischer laat in Plant Power zien hoe je als vegan, vegatariër of flexitariër superfit en gezond kunt leven. Wat denk je van heerlijke shakes en smoothies als de beauty berry booze, of The Dutch Weed burger? Van cranberry’s en lijnzaad tot gojibessen en chiazaad,...

Naar recept
Lunch
Rijstwafels avocado komkommer en augurk - Gezond aan tafel - recept
Rijstwafels avocado komkommer en augurk

Dit recept voor rijstwafels avocado komkommer en augurk komt uit het boek Plant Power van Lisette Kreischer, een van de grondleggers van de vegan-beweging in Nederland. Over het recept hieronder schrijft Lisette: “Als je even uitgekeken bent op salades en geen zin hebt in een sandwich, is dit recept een makkelijk, licht en gezond alternatief voor een middag in de...

Naar recept
Bijgerecht
Pesto met kombu - Gezond aan tafel - recept
Pesto met kombu

Deze pesto met kombu (groene zeepesto of ‘pesto from the sea’) uit het boek Groente uit zee, heeft dankzij de kombu een zeer diepe en krachtige smaak. Het is een eenvoudig recept om te maken. Je kunt naar hartenlust experimenteren met de ingrediënten. De rucola en basilicum kun je bijvoorbeeld vervangen door bladgroen naar wens. En de pijnboompitten door allerlei...

Naar recept
Hoofdgerecht
Courgettespaghetti met zeepesto - Gezond aan tafel - recept
Courgettespaghetti met zeepesto

Dit recept voor courgettespaghetti met zeepesto komt uit het boek Groente uit zee. Groente uit zee is een kookboek van Lisette Kreischer, Stichting Noordzeeboerderij en Marcel Schuttelaar. De salade hieronder is perfect voor zwoele zomeravonden: licht verteerbaar en fris van smaak. Hij is ook meesterlijk als lunch voor on the road of bij de picknick of BBQ. Maak je hem in...

Naar recept