Jonno Proudfoot

Bridget Surtees
Water met een smaakje - Gezond aan tafel - recept
Water met een smaakje: sinaasappel en munt

Dit idee voor water met een smaakje komt uit het boek Super eten voor superkinderen. In dit boek geven ‘Echt eten’-experts professor Tim Noakes en chef-kok Jonno Proudfoot samen met kinderdiëtiste Bridget Surtees praktische én wetenschappelijk onderbouwde adviezen speciaal gericht op voeding voor kinderen. Met handige schema’s, praktische tips en meer dan 150 recepten, van ontbijt en meeneemlunches tot lekker...

Lees meer
Lunch
Tonijn kommetjes - Gezond aan tafel - recept
Tonijn kommetjes

Het recept voor deze tonijn kommetjes komt uit het boek Super eten voor superkinderen van onder andere hoogleraar Tim Noakes. Over het recept, uit het hoofdstuk Powerpeuters, in het boek: “Deze kleintjes zijn een makkie, vooral als je een restje zoete aardappel hebt. Wij hebben ze met lenteui en citroenrasp gemengd, maar je kunt je uitleven met fijngesneden groenten of andere kruiden. Geserveerd...

Naar recept
Expert
Gebakken zalm met citroen, spek en tomaat - Gezond aan tafel - recept
Gebakken zalm met citroen, spek en tomaat

Dit recept voor gebakken zalm met citroen, spek en tomaat komt uit het boek Koolhydraatarm, suikervrij, vetrijk van professor Tim Noakes, voedingsdeskundige Sally-Ann Creed en chef-kok Jonno Proudfoot. Uit het boek: “Aan een gegrilde moot vis hoef je verder niet zoveel toe te voegen. Als de vis maar vers is. Geef er vooral niet al te sterke smaakmakers bij, anders proef je...

Naar recept