Snelle recepten

Hoofdgerecht
Gevuld Turks brood - Gezond aan tafel - recept
Gevuld Turks brood

Dit recept voor gevuld Turks brood komt uit het kookboek Chef Toub: Snel Arabisch van Mounir Toub. In dit boek maakt Chef Toub de snelle versie van Arabische favorieten. Zo kan je – ook op de drukste dagen van de week – genieten van al het lekkers dat de Arabische keuken te bieden heeft! Over dit recept schrijft Mounir: ‘Bij...

Naar recept
Hoofdgerecht
Falafelwafel met rode-bietensalade - recept - Gezond aan tafel
Falafelwafel met rode-bietensalade

Dit recept voor een falafelwafel met rode-bietensalade komt uit het kookboek Chef Toub: Snel Arabisch van Mounir Toub. In dit boek maakt Chef Toub de snelle versie van Arabische favorieten. Zo kan je – ook op de drukste dagen van de week – genieten van al het lekkers dat de Arabische keuken te bieden heeft! Over dit recept schrijft Mounir:...

Naar recept
Hoofdgerecht
Risotto met Porcini en gerookte makreel - recept - Gezond aan tafel
Risotto met porcini en gerookte makreel

Dit recept voor risotto met porcini en gerookte makreel komt uit het kookboek Buiten eten met Pieter Kok. Pieter Kok is een echte thuiskok en radioman, vroegere sidekick van Gerard Ekdom, en kookte bij RTL4’s Koffietijd en FoodFirst Network. Tegenwoordig presenteert hij de ochtendshow van NH Radio. Met zijn boek inspireert hij je met de lekkerste zomerrecepten voor buiten. Over...

Naar recept
Tussendoortje
Appeltaartjes met vanille, tijm en Griekse yoghurt - Gezond aan tafel - recept
Appeltaartjes met vanille, tijm en Griekse yoghurt

Dit recept voor appeltaartjes met vanille, tijm en Griekse yoghurt komt uit het boek Heel Holland Bakt Appeltaart. Over het recept in het boek: ‘Onverwacht gasten of spontane zoete trek? Dan is dit recept een topper. Een paar appels heb je meestal wel in huis en tortillawraps zijn altijd handig om op voorraad te hebben. Tijm staat in de tuin...

Naar recept
Hoofdgerecht
Supersnelle tajine met witvis (Jamie Oliver) - Gezond aan tafel - recept
Supersnelle tajine met witvis (Jamie Oliver)

Het recept voor deze supersnelle tajine met witvis, zoete kerstomaatjes, harissa, asperges en luchtige couscous komt uit het kookboek Jamie Oliver – 7 x anders van Jamie Oliver. Het boek bevat meer dan 120 simpele en overheerlijke recepten met 18 favoriete alledaagse ingrediënten, van broccoli en paprika tot kipfilet en gehakt.   Wil je wekelijks gratis gezonde recepten in je...

Naar recept
Hoofdgerecht
Sticky paprika met miso (Jamie Oliver) - Gezond aan tafel - recept
Sticky paprika met miso (Jamie Oliver)

Het recept voor deze sticky paprika met miso, tofu, ananas, mihoen & gekneusde wasabi-erwten komt uit het kookboek Jamie Oliver – 7 x anders van Jamie Oliver. Het boek bevat meer dan 120 simpele en overheerlijke recepten met 18 favoriete alledaagse ingrediënten, van broccoli en paprika tot kipfilet en gehakt.

Naar recept
Hoofdgerecht
Crispy zalmtaco's Jamie Oliver - Gezond aan tafel - recept
Crispy zalmtaco’s (Jamie Oliver)

Het recept voor deze crispy zalmtaco’s met cajunkruiden, mango, zoete kerstomaatjes & limoen komt uit het kookboek Jamie Oliver – 7 x anders van Jamie Oliver. Het boek bevat meer dan 120 simpele en overheerlijke recepten met 18 favoriete alledaagse ingrediënten, van broccoli en paprika tot kipfilet en gehakt.

Naar recept
Hoofdgerecht
Risotto van boekweit met doperwtjes - Gezond aan tafel - recept
Risotto van boekweit met doperwtjes

Het recept voor deze risotto van boekweit met doperwtjes komt uit het kookboek Proteïne power uit de serie De groentekeuken.

Naar recept
Hoofdgerecht
Taboulé met bloemkool, kikkererwten en avocado - Gezond aan tafel - recept
Taboulé met bloemkool, kikkererwten en avocado

Het recept voor deze taboulé met bloemkool, kikkererwten en avocado komt uit het kookboek Proteïne power uit de serie De groentekeuken.

Naar recept
Hoofdgerecht
Wijtingfilet op provençaalse wijze - Gezond aan tafel - recept
Wijtingfilet op Provençaalse wijze

Het recept voor deze wijtingfilet op Provençaalse wijze komt uit Het snelste allermakkelijkste kookboek ter wereld van Jean-François Mallet.

Naar recept
Hoofdgerecht
Viscrumble met koolvis, tomaten en spinazie - Gezond aan tafel - recept
Viscrumble van koolvis, tomaten en spinazie

Het recept voor deze viscrumble met koolvis, tomaten en spinazie komt uit Het snelste allermakkelijkste kookboek ter wereld van Jean-François Mallet.

Naar recept