Pasta
Pasta met basilicum, courgette en pistachenoten
Ruim 100 eenvoudige recepten vol plantaardige ingrediënten die weinig inspanning vereisen maar groots zijn in smaak. Dat is het eerste kookboek van Natalia Rudin: Cooking Fast and Slow. Natalia Rudin is geliefd om haar snelle en heerlijke recepten, die ze na een lange werkdag in elkaar draait. Daarmee heeft ze een indrukwekkend kookboek samengesteld, vol met haar (voornamelijk) plantaardige recepten...
Naar receptRigatoni met palmkool
Met Thomas Strakers eerste kookboek Food You Want to Eat ontdek je meer dan 100 klassieke recepten voor thuis. Het boek is een ode aan de eenvoud, met de nadruk op seizoensgebonden ingrediënten en het behoud van pure smaken – zonder uren in de keuken door te brengen. In dit debuut deelt hij de gerechten die hij zelf graag eet, met als...
Lees meerOrecchiette met broccoli en walnoten
Meer dan 100 wetenschappelijk onderbouwde, heerlijke en haalbare recepten: Food for Life Kookboek leert je hoe je je microbioom kunt voeden voor een gezonder en energieker leven. Met recepten die niet alleen goed voor je zijn, maar ook lekker, helpt dit boek je om gezondere keuzes te maken die een positieve impact hebben op je lichaam. Het boek legt de...
Naar receptRomige boerenkoolpasta
Meer dan 100 wetenschappelijk onderbouwde, heerlijke en haalbare recepten: Food for Life Kookboek leert je hoe je je microbioom kunt voeden voor een gezonder en energieker leven. Met recepten die niet alleen goed voor je zijn, maar ook lekker, helpt dit boek je om gezondere keuzes te maken die een positieve impact hebben op je lichaam. Het boek legt de...
Naar receptPasta met feta & tomaat
In Jamie’s Easy Airfryer maakt Jamie Oliver koken met de airfryer makkelijker en smakelijker dan ooit. Met meer dan 90 recepten voor iedere gelegenheid biedt dit kookboek een geweldige manier om heerlijk eten te bereiden, van snacks tot volledige maaltijden. Of je nu een doorgewinterde thuiskok bent of gewoon op zoek bent naar snelle, gezonde gerechten, Jamie’s recepten bieden het...
Naar receptPenne met kabeljauw, tomaat en feta
Dit recept voor penne met kabeljauw, tomaat en feta komt uit Koken met Mo Bicep van Mohamed Lemhadi. Of je nu wilt afvallen, spieren opbouwen of een gezonde lifestyle behouden, dat gaat je lukken met dit boek van Mo! Met 6-weken-voedingsschema’s voor jouw doel, 25 makkelijke recepten en meer dan 50 motivatietips. Voedingswaarde per persoon: 627 kilocalorieën energie, 13,6 gram vetten,...
Naar receptGevulde pasta met pesto en spinazie
Het recept voor deze gevulde pasta met pesto en spinazie komt uit het kookboek Easy Vegan Feelgood van Living the Green Life. Over het recept in het boek: “Pastaschelpen kun je los eten, het kan… Maar ik zou het niet doen. Wat ik wel zou doen? Ze vullen! Met pesto, kaassaus en nog veel meer lekkers.”
Naar receptPasta met gehaktballetjes in tomatensaus
Dit recept voor pasta met gehaktballetjes in tomatensaus komt uit het kookboek Om op te eten! van Moekes Maaltijd, een bedrijf dat 100% natuurlijke, verse warme lunches levert aan kinderopvangorganisaties in het hele land. Het recept is geschikt voor kinderen van 4 jaar en ouder.
Naar receptSpinazie-pestopasta
Het recept voor deze spinazie-pestopasta komt uit het (kook)boek Easy Vegan 2 van Living the green life. Over het gerecht schrijft ze: “Wij zijn gek op pasta! Al vanaf het moment dat we Lady en de Vagebond hebben gezien. Eet deze spinaziespaghetti nooit alleen, maar slurp de slierten samen met je liefste!”
Naar receptPasta carbonara met zeespaghetti
Het recept voor deze pasta carbonara met zeespaghetti komt uit het boek Koken met zeewier en zilte groente van ‘Toine de Zeewierman’ Toine Wilke.
Naar receptPasta met linzen, tomaat en basilicum
Het recept voor deze pasta met linzen, tomaat en basilicum komt uit het boek Voedzaam & Snel Gezonde weekmenu’s van Jennifer & Sven. De voedingswaarde per persoon voor dit gerecht: 810 kcal, 39 g eiwit, 22 g vet, 101 g koolhydraten, 27 g vezels.
Naar recept