Soort gerecht

Hoofdgerecht
Flammkuchen met zalm

De lekkerste pizza eet je echt niet alleen in Italië. Met de meer dan 50 recepten en 60 tips uit Easy Pizza op de BBQ kun jij direct aan de slag met het bakken van de allerbeste pizza’s op je eigen BBQ. Met simpelweg een pizzasteen tover je je BBQ met deksel zo om tot je eigen superhete, snelle pizza-oven. De auteur schrijft over...

Naar recept
Bijgerecht
Salade van rode biet, sinaasappel & halloumi

Heerlijk eten tijdens de feestdagen hoeft niet ingewikkeld te zijn. Maak de feestelijke recepten voor voor-, hoofd- en nagerechten met Keukenhelden – Makkelijke kerst. Credits beeldmateriaal: James Moffat   Wil je regelmatig gratis gezonde recepten in je inbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief: Ja ik wil regelmatig gezonde recepten ontvangen  ➔

Naar recept
Hoofdgerecht
Gekaramelliseerde zalm met earl grey

Heerlijk eten tijdens de feestdagen hoeft niet ingewikkeld te zijn. Maak de feestelijke recepten voor voor-, hoofd- en nagerechten met Keukenhelden – Makkelijke kerst. Credits beeldmateriaal: James Moffat   Wil je regelmatig gratis gezonde recepten in je inbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief: Ja ik wil regelmatig gezonde recepten ontvangen  ➔

Naar recept
Nagerecht
Omgekeerde pecan-perentaart met cranberry’s

Winter: warme gerechten voor koude dagen bevat meer dan 100 onweerstaanbare, klassieke koud-weer-recepten die de unieke smaken van de herfst en de winter vieren. Met recepten die zijn verzameld op reizen door Scandinavië, de Franse en Italiaanse Alpen, Schotland, Ierland en New England, is dit hét kookboek over de magie van koken in de koude maanden.   Wil je regelmatig gratis...

Naar recept
Hoofdgerecht
Romige geroosterde-bloemkoolsoep met cashewnoten

30 planten eten per week klinkt veel, maar met de geweldige recepten van Veg!s Hugh Fearnley-Whittingstall is dit nieuwe, wetenschappelijke inzicht een makkelijke win-win: én geweldige maaltijden, én de vele gezondheidsvoordelen van een zo gevarieerd mogelijk voedingspatroon gebaseerd op planten. De basis voor een gezonde darmflora en daarmee een gezonder leven. Met handige hoofdstukken zoals vijf bij het ontbijt en...

Naar recept
Tussendoortje
Pinda-kokoskoek

Elke dag easy Aziatisch uit Dominique’s Kitchen is de perfecte introductie voor iedereen die van Aziatische smaken houdt, maar geen tijd heeft om uren in de keuken te staan. Dominique Woolf won de Great Cookbook Challenge met Jamie Oliver, en dit winnaarsboek bevat meer dan 80 spannende en maakbare recepten, met die favoriete ingrediënten uit Azië waar iedereen zo dol op is. De auteur schrijft...

Naar recept
Hoofdgerecht
Salade van krieltjes en doperwten

Het recept voor deze salade van krieltjes en doperwten komt uit het kookboek Groente menu’s van Niven Kunz en Virginie van Bronckhorst-Kunz. In dit boek vind je de leukste voor-, hoofd-, en nagerechten voor etentjes thuis met sterrentouch. Verrassend makkelijk en bijzonder tegelijk. Niet vega (kan wel), wel met groenten als de absolute ster. Deze sajoer bajem is onderdeel van...

Naar recept
Ontbijt
Bietenchocobreakfast

Met Nanneke Schreurs’ ‘Fit Fab 40′ word je de fitste versie van jezelf! Na je veertigste verandert je lichaam: de kilo’s komen er gemakkelijker aan, maar afvallen gaat niet meer zo eenvoudig. Dit boek leert je hoe je ook na je veertigste in 10 stappen met de juiste aanpassingen in voeding, training en leefstijl fit en slank door het leven kunt...

Naar recept
Hoofdgerecht
Vegetarische gehaktschotel met bloemkoolrijst

Met Nanneke Schreurs’ ‘Fit Fab 40′ word je de fitste versie van jezelf! Na je veertigste verandert je lichaam: de kilo’s komen er gemakkelijker aan, maar afvallen gaat niet meer zo eenvoudig. Dit boek leert je hoe je ook na je veertigste in 10 stappen met de juiste aanpassingen in voeding, training en leefstijl fit en slank door het leven kunt...

Naar recept
Hoofdgerecht
Salade van komkommer en watermeloen met chili-limoenzout

Ontdek de 110 vegetarische en vegan recepten in ‘Meat-Free Mexicaans’, het nieuwe kookboek van Thomasina Miers.

Naar recept
Hoofdgerecht
Soep van bospeen, pompoen, gele curry & gember

Bij SLA., dé good food bar van Nederland, eet je groenten op haar lekkerst en met de beste toppings. Met SLA., taste the magic of veggies kun je deze hits ook zelf thuis maken. Dit boek is voor iedereen die gezonder wil eten, maar bovenal wil genieten. Van een voedzame soep tot salade van veldsla met makreel, linzen & rode kool, kleurrijke smoothies...

Naar recept