Penne met kabeljauw, tomaat en feta

Penne met kabeljauw, tomaat en feta - recept - Gezond aan tafel

Ingredienten voor 2 personen

  • 200 g penne (ongekookt gewicht)
  • 1 blik tomatenblokjes (à 400 gram)
  • 300 g kabeljauwfilet
  • 200 g kerstomaatjes
  • 100 g fetakaas
  • Olijfolie, om in te vetten

Verder nodig

  • ovenschaal

Zo maak je het

  1. Verwarm de oven voor op 200 ºC.
  2. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  3. Vet een ovenschaal in met olijfolie.
  4. Verdeel de tomatenblokjes over de ovenschaal en leg hier de kabeljauwfilet op.
  5. Leg de kerstomaatjes om de vis heen in de ovenschaal.
  6. Verkruimel de fetakaas over de vis en tomaten. Bak dit alles 20 minuten in de voorverwarmde oven.
  7. Verdeel de pasta over twee borden en schep hier de vis met tomatensaus overheen.

Kijk voor meer recepten op www.gezondaantafel.nl

Wil je meer recepten uit de categorie Koemelkvrij | Notenvrij | Sojavrij | Suikervrij?

Dit recept voor penne met kabeljauw, tomaat en feta komt uit Koken met Mo Bicep van Mohamed Lemhadi. Of je nu wilt afvallen, spieren opbouwen of een gezonde lifestyle behouden, dat gaat je lukken met dit boek van Mo! Met 6-weken-voedingsschema’s voor jouw doel, 25 makkelijke recepten en meer dan 50 motivatietips.

Voedingswaarde per persoon: 627 kilocalorieën energie, 13,6 gram vetten, 41 gram eiwitten, 82,6 gram koolhydraten


Wil je regelmatig gratis gezonde recepten in je inbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief: