Soepen

Hoofdgerecht
Heek met Provençaalse saus

In zijn debuutkookboek Franse Klassiekers laat Matthew Ryle zien hoe je zowel eenvoudige als verfijnde Franse gerechten kunt maken, altijd met perfecte resultaat. Van toegankelijke klassiekers voor doordeweeks tot indrukwekkende gerechten voor speciale gelegenheden, geschikt voor thuiskoks van elk niveau! De auteur schrijft over dit recept: “Eigenlijk zijn een chique tomatensaus en ansjovis de geheime ingrediënten. Als je een lastige eter aan...

Naar recept
Hoofdgerecht
Franse uiensoep

In zijn debuutkookboek Franse Klassiekers laat Matthew Ryle zien hoe je zowel eenvoudige als verfijnde Franse gerechten kunt maken, altijd met perfecte resultaat. Van toegankelijke klassiekers voor doordeweeks tot indrukwekkende gerechten voor speciale gelegenheden, geschikt voor thuiskoks van elk niveau! De auteur schrijft over dit recept: “Het geheime ingrediënt van deze soep is tijd, want de uien moeten op laag vuur en...

Naar recept
Hoofdgerecht
Tortillasoep met jicamachips

De recepten in Keukenhelden – Soep en dippers helpen je de koude dagen door, want dan is niets lekkerder dan een dampende kop warme soep. Simpel, snel en hartverwarmend genieten van de lekkerste soepen met dippers erbij.   Download hier ons gratis 4 weken-menu voor nog meer gezonde recepten! ➔

Naar recept
Hoofdgerecht
Romige geroosterde-bloemkoolsoep met cashewnoten

30 planten eten per week klinkt veel, maar met de geweldige recepten van Veg!s Hugh Fearnley-Whittingstall is dit nieuwe, wetenschappelijke inzicht een makkelijke win-win: én geweldige maaltijden, én de vele gezondheidsvoordelen van een zo gevarieerd mogelijk voedingspatroon gebaseerd op planten. De basis voor een gezonde darmflora en daarmee een gezonder leven. Met handige hoofdstukken zoals vijf bij het ontbijt en...

Naar recept
Hoofdgerecht
Soep van bospeen, pompoen, gele curry & gember

Bij SLA., dé good food bar van Nederland, eet je groenten op haar lekkerst en met de beste toppings. Met SLA., taste the magic of veggies kun je deze hits ook zelf thuis maken. Dit boek is voor iedereen die gezonder wil eten, maar bovenal wil genieten. Van een voedzame soep tot salade van veldsla met makreel, linzen & rode kool, kleurrijke smoothies...

Naar recept
Hoofdgerecht
Wonton soep met kip

Tv-chef Eveline Wu leert Nederland hoe gemakkelijk Aziatisch koken is. Met de makkelijke Aziatische recepten uit Simply Asian zet je zelf zo de lekkerste wontons, buns of noodle-soepjes op tafel! In Simply Asian neemt Eveline je mee op reis naar haar vijf favoriete eetlanden China, Japan, Thailand, Vietnam en Korea. Ontdek hoe makkelijk de heerlijke smaken van Azië samen met Eveline...

Naar recept
Voorgerecht
Linzensoep met zoete aardappel

Gezond eten duur? Onzin! Jennifer en Sven van Voedzaam & Snel tonen met de makkelijke recepten in hun nieuwste kookboek 50x lekker gezond en betaalbaar eens en voor altijd dat bewust koken ook nog eens ontzettend betaalbaar is.

Naar recept
Hoofdgerecht
Thaise rode-pepersoep - recept - Gezond aan tafel
Thaise rode-pepersoep

Dit recept voor Thaise rode-pepersoep komt uit het kookboek Time to eat van Nadiya Hussain. Over dit recept in het boek: ‘Soms heb ik trek in een vlugge, snelle hap, en een soepje maken hoeft heus niet altijd ingewikkeld te zijn of lang te duren. De ingrediënten uit potjes vormen in dit recept een zalig geheel, en terwijl de soep...

Naar recept
Voorgerecht
Ajo blanco met sperziebonen, wilde perzik en basilicum

Dit recept voor ajo blanco met sperziebonen, wilde perzik en basilicum komt uit het kookboek Restaurant De Kas van chefs Jos Timmer en Wim de Beer. Over dit recept in het boek: “Zorg in dit recept voor goed rijpe perziken, want die maken het verschil. Sperziebonen hebben we in allerlei soorten in de Beemster. Boterboontjes, groene, maar ook paarse boontjes....

Naar recept
Voorgerecht
Aspergesoep - Gezond aan tafel - recept
Aspergesoep

Het recept voor deze aspergesoep komt uit het boek Hollandse happen van Blond Amsterdam, de shop van Femque van Geffen en Janneke Dröge met cadeau-artikelen waar je blij van wordt. Over dit recept in het boek: “Natuurlijk is een rijk gevulde aspergesoep van verse asperges het lekkerst. Maar heb je wat kookvocht en wat gekookte asperges over, dan is dáár...

Naar recept
Hoofdgerecht
Tunesische vissoep - Gezond aan tafel - recept
Tunesische vissoep

Het recept voor deze Tunesische vissoep komt uit het kookboek Chef Toub: Lekker Arabisch van tv-kok Mounir Toub.

Naar recept