Snelle recepten

Hoofdgerecht
Magere carbonara met spek, erwten, amandelen & basilicum - Gezond aan tafel - recept
Magere carbonara met spek, erwten, amandelen & basilicum

Het recept voor deze magere carbonara met spek, erwten, amandelen & basilicum komt uit Jamie’s super food voor elke dag van Jamie Oliver.  Hij schrijft erover in zijn boek: “De bescheiden doperwt is een waardevolle bron van negen verschillende microvoedingsstoffen, maar is vooral zeer rijk aan thiamine – een B vitamine die bijdraagt aan een gezonde hartfunctie.”

Naar recept
Voorgerecht
Tartaar van dorade met ananas - Gezond aan tafel - recept
Tartaar van dorade met ananas

Het recept voor deze tartaar van dorade met ananas komt uit Het allermakkelijkste kookboek ter wereld light van chef-kok en (food)fotograaf Jean-François Mallet.

Naar recept
Lunch
Bloemkoolsalade met dadels en cashewnoten - Gezond aan tafel - recept
Bloemkoolsalade met dadels en cashewnoten

Deze bloemkoolsalade met dadels en cashewnoten komt uit het Voedzaam & Snel saladeboek van foodbloggers Jennifer & Sven, van het populaire platform Voedzaam & Snel.   Wil je regelmatig gratis gezonde recepten in je inbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief: Ja ik wil regelmatig gezonde recepten ontvangen  ➔

Naar recept
Lunch
Salade met kip, brie en cashewnoten - Gezond aan tafel - recept
Salade met kip, brie en cashewnoten

Deze salade met kip, brie en cashewnoten komt uit het Voedzaam & Snel saladeboek van foodbloggers Jennifer & Sven, van het populaire platform Voedzaam & Snel.

Naar recept
Lunch
Salade van gerookte zalm met buffelmozzarella en bosbessen

Deze salade van gerookte zalm met buffelmozzarella en bosbessen komt uit het Voedzaam & Snel saladeboek van foodbloggers Jennifer & Sven, van het populaire platform Voedzaam & Snel.   Wil je wekelijks gratis gezonde recepten in je inbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief: Ja ik wil wekelijks gezonde recepten ontvangen  ➔

Naar recept
Lunch
Rauwkostsalade met zwarte bonen en amandelen - Gezond aan tafel - recept
Rauwkostsalade met zwarte bonen en amandelen

Deze rauwkostsalade met zwarte bonen en amandelen komt uit het 50x lunchen zonder brood van foodbloggers Jennifer & Sven, van het populaire platform Voedzaam & Snel.

Naar recept
Hoofdgerecht
Gestoomde runderrib - Gezond aan tafel - recept
Gestoomde runderrib

Het recept voor deze gestoomde runderrib komt uit Het allermakkelijkste kookboek ter wereld light van chef-kok en (food)fotograaf Jean-François Mallet.

Naar recept
Lunch
Tonijnsalade op brood - Gezond aan tafel - recept
Tonijnsalade op brood

Het recept voor deze tonijnsalade op brood komt uit het boek 28 dagen Bikini Body Guide van de Australische gezondheidscoach en fitness-instructrice Kayla Itsines. Kayla schrijft erover: “Tonijn is een van mijn favoriete bronnen van eiwit. Lekker om er wat extra citroensap aan toe te voegen voor wat extra pit!”

Naar recept
Bijgerecht
Gegrilde halloumi en courgette - Gezond aan tafel - recept
Gegrilde halloumi en courgette

Het recept voor deze gegrilde halloumi en courgette komt uit het boek Bowls of goodness van Nina Olsson. Ze schrijft erover in haar boek: “Gegrilde halloumi is een fantastische toevoeging aan een vegetarisch buffet omdat het een mooi contrast vormt met verse, sappige groente, salades en gekookte granen. Ik vind de zoutige smaak vooral erg lekker bij plakjes zoete, gegrilde...

Naar recept
Hoofdgerecht
Salade van paksoi met Hollandse garnalen, avocado, zachtgekookt ei & miso - Gezond aan tafel - recept
Salade van paksoi met garnalen, avocado, ei & miso

Deze salade van paksoi met Hollandse garnalen, avocado, zachtgekookt ei & miso komt uit het boek Sla Easy salades van Ida de Haart. Over de salade in het boek: “Voor mij staat deze salade symbool voor de lekkerste smaken uit de Japanse keuken. Zoete garnalen, zilte miso en sojasaus met het frisse van kraakverse paksoi.”

Naar recept
Hoofdgerecht
Salade van broccoli met gedroogde vruchten - Gezond aan tafel - recept
Salade van broccoli met gedroogde vruchten

Het recept voor deze salade van broccoli met gedroogde vruchten komt uit Het allermakkelijkste kookboek ter wereld light van chef-kok en (food)fotograaf Jean-François Mallet.

Naar recept