Salade met kip, brie en cashewnoten
Ingredienten voor 1 persoon
- 150 g kipfilet
- 60 g (room)brie
- 30 g cashewnoten
- 1 rode paprika
- 40 g snijbiet
- Dressing
- 1 el yoghurt
- 1 tl honing
- Snufje kerriepoeder
- Grove peper
- Zeezout
Verder nodig
- Waterkoker
- Steelpan
- Lunchbox
Zo maak je het
- VOORBEREIDING | Kook water in de waterkoker. Leg de kipfilet in een steelpan, giet het hete water eroverheen en kook de kip in 10 minuten gaar. Haal de kip uit het water, controleer of het vlees gaar is en laat het even afkoelen. Doe de brie en cashewnoten in een bakje. Leg alles in een lunchbox.
- BEREIDING | Snijd de paprika doormidden, verwijder de steel en zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in blokjes. Snijd de brie in plakjes en scheur de kipfilet in reepjes. Leg de kip, paprika en brie op de snijbiet. Voeg de cashewnoten toe en druppel de dressing over de salade.
Kijk voor meer recepten op www.gezondaantafel.nl
Wil je meer recepten uit de categorie Glutenvrij | Suikervrij | Tarwevrij?
Deze salade met kip, brie en cashewnoten komt uit het Voedzaam & Snel saladeboek van foodbloggers Jennifer & Sven, van het populaire platform Voedzaam & Snel.