Gevulde oosterse kippensoep

Ingredienten voor 1 persoon

  • 250 ml water
  • ½ kippenbouillontablet
  • 1 tl gemberpoeder
  • 50 g kipfilet (rauw), in blokjes gesneden
  • 100 g oosterse roerbakgroente
  • Peper
  • Zout

Zo maak je het gevulde oosterse kippensoep

  1. Laat het water aan de kook komen en voeg bouillontablet en gemberpoeder toe. Roer goed door met een garde.
  2. Voeg de blokjes kipfilet toe en laat 3 minuten koken.
  3. Voeg de groenten toe en kook die nog 2 minuten mee.
  4. Breng op smaak met peper en eventueel met een beetje zout.

Kijk voor meer recepten op www.gezondaantafel.nl

Wil je meer recepten uit de categorie Koemelkvrij | Koolhydraatarm | Lactosevrij | Suikervrij?

Het recept voor deze gevulde oosterse kippensoep komt uit het boek Afvallen met Nederland van Jeroen van Egmond.

Zo ziet dit recept eruit in het boek

Het recept is gebaseerd op dit boek
Afvallen met Nederland