Gevulde oosterse kippensoep
Ingredienten voor 1 persoon
- 250 ml water
- ½ kippenbouillontablet
- 1 tl gemberpoeder
- 50 g kipfilet (rauw), in blokjes gesneden
- 100 g oosterse roerbakgroente
- Peper
- Zout
Zo maak je het gevulde oosterse kippensoep
- Laat het water aan de kook komen en voeg bouillontablet en gemberpoeder toe. Roer goed door met een garde.
- Voeg de blokjes kipfilet toe en laat 3 minuten koken.
- Voeg de groenten toe en kook die nog 2 minuten mee.
- Breng op smaak met peper en eventueel met een beetje zout.
Kijk voor meer recepten op www.gezondaantafel.nl
Wil je meer recepten uit de categorie Koemelkvrij | Koolhydraatarm | Lactosevrij | Suikervrij?
Het recept voor deze gevulde oosterse kippensoep komt uit het boek Afvallen met Nederland van Jeroen van Egmond.