Gestoomde runderrib

Gestoomde runderrib - Gezond aan tafel - recept

Ingredienten voor 4 personen

  • 1 ribstuk van het rund
  • 1 ei
  • 1 bosje dragon
  • 1 tl mosterd
  • 120 g roomkwark
  • Peper
  • Zout

Verder nodig

  • stoompan

Zo maak je het

  1. Splits het ei. Klop de dooier met de mosterd, de kwark en de in stukjes geknipte dragon.
  2. Klop het eiwit stijf en schep het voorzichtig door het kwarkmengsel.
  3. Kook het ribstuk exact 15 minuten in een stoompan. Snijd het in plakken, strooi er zout en peper op en dien het op met de saus.

Kijk voor meer recepten op www.gezondaantafel.nl

Wil je meer recepten uit de categorie Glutenvrij?

Het recept voor deze gestoomde runderrib komt uit Het allermakkelijkste kookboek ter wereld light van chef-kok en (food)fotograaf Jean-François Mallet.

Zo ziet dit recept eruit in het boek