Pitabroodje met kaas en champignons

Ingredienten voor 1 persoon

  • 1 el (vloeibare) margarine
  • 1 kleine ui, gesnipperd
  • 50-75 g champignons, in plakjes
  • 1 pitabroodje
  • 1 flinke tl mosterd
  • 1 el peterselie, gesnipperd
  • Peper
  • 30 g 30+ kaas, geraspt

Zo maak je het

  1. Verhit de margarine en bak de ui en champignons enkele minuten.
  2. Rooster het pitabroodje in een broodrooster of verwarm enkele minuten in de oven.
  3. Snijd hem dan open en bestrijk de binnenkant met de mosterd.
  4. Roer de peterselie door de champignons en ui en voeg wat peper toe.
  5. Schep het mengsel in het pitabroodje en strooi de kaas erover.

Kijk voor meer recepten op www.gezondaantafel.nl

Wil je meer recepten uit de categorie Notenvrij | Suikervrij | Vegetarisch?

Het recept voor dit pitabroodje met kaas en champignons komt uit het boek Afvallen met Nederland van Jeroen van Egmond. Serveer met een schaaltje magere yoghurt (150 g).



Het recept is gebaseerd op dit boek
Afvallen met Nederland