Pitabroodje met kaas en champignons
Ingredienten voor 1 persoon
- 1 el (vloeibare) margarine
- 1 kleine ui, gesnipperd
- 50-75 g champignons, in plakjes
- 1 pitabroodje
- 1 flinke tl mosterd
- 1 el peterselie, gesnipperd
- Peper
- 30 g 30+ kaas, geraspt
Zo maak je het
- Verhit de margarine en bak de ui en champignons enkele minuten.
- Rooster het pitabroodje in een broodrooster of verwarm enkele minuten in de oven.
- Snijd hem dan open en bestrijk de binnenkant met de mosterd.
- Roer de peterselie door de champignons en ui en voeg wat peper toe.
- Schep het mengsel in het pitabroodje en strooi de kaas erover.
Kijk voor meer recepten op www.gezondaantafel.nl
Wil je meer recepten uit de categorie Notenvrij | Suikervrij | Vegetarisch?
Het recept voor dit pitabroodje met kaas en champignons komt uit het boek Afvallen met Nederland van Jeroen van Egmond. Serveer met een schaaltje magere yoghurt (150 g).