Gezonde recepten
Pasta met bietjes en ricotta
Geen tijd? Geen inspiratie? Koken moeilijk? Jamie helpt je op weg! Met Simply Jamie geeft Jamie Oliver je het boek waarmee je elke dag van de week een heerlijke maaltijd op tafel zet. Van makkelijke en snelle 20-minutenmaaltijden voor werkdagen tot gerechten die te maken zijn met wat er in de voorraadkast staat, en ook echte weekendtraktaties. Want zelf overheerlijke...
Naar receptPinda-kokoskoek
Elke dag easy Aziatisch uit Dominique’s Kitchen is de perfecte introductie voor iedereen die van Aziatische smaken houdt, maar geen tijd heeft om uren in de keuken te staan. Dominique Woolf won de Great Cookbook Challenge met Jamie Oliver, en dit winnaarsboek bevat meer dan 80 spannende en maakbare recepten, met die favoriete ingrediënten uit Azië waar iedereen zo dol op is. De auteur schrijft...
Naar receptIndonesische wraps met sperziebonen & zoete aardappel
Een keer iets anders dan die brave boterham met kaas of het klassieke AGV’tje? Dan zijn de recepten uit Wrap it up! – 50 x gezonde wraps voor ontbijt, lunch en diner een uitkomst! Of het nu met een volkorentortilla of ijsbergsla als basis is, met ei voor in de ochtend of ’s avonds met andere eiwitten: een wrap is supermakkelijk...
Naar receptBietenwraps met geitenkaas & cashewnoten
Een keer iets anders dan die brave boterham met kaas of het klassieke AGV’tje? Dan zijn de recepten uit Wrap it up! – 50 x gezonde wraps voor ontbijt, lunch en diner een uitkomst! Of het nu met een volkorentortilla of ijsbergsla als basis is, met ei voor in de ochtend of ’s avonds met andere eiwitten: een wrap is supermakkelijk...
Naar receptSalade van krieltjes en doperwten
Het recept voor deze salade van krieltjes en doperwten komt uit het kookboek Groente menu’s van Niven Kunz en Virginie van Bronckhorst-Kunz. In dit boek vind je de leukste voor-, hoofd-, en nagerechten voor etentjes thuis met sterrentouch. Verrassend makkelijk en bijzonder tegelijk. Niet vega (kan wel), wel met groenten als de absolute ster. Deze sajoer bajem is onderdeel van...
Naar receptAuberginecurry met erwten op Chinese wijze
Elke dag easy Aziatisch uit Dominique’s Kitchen is de perfecte introductie voor iedereen die van Aziatische smaken houdt, maar geen tijd heeft om uren in de keuken te staan. Dominique Woolf won de Great Cookbook Challenge met Jamie Oliver, en dit winnaarsboek bevat meer dan 80 spannende en maakbare recepten, met die favoriete ingrediënten uit Azië waar iedereen zo dol op is. De auteur schrijft...
Naar receptBietenchocobreakfast
Met Nanneke Schreurs’ ‘Fit Fab 40′ word je de fitste versie van jezelf! Na je veertigste verandert je lichaam: de kilo’s komen er gemakkelijker aan, maar afvallen gaat niet meer zo eenvoudig. Dit boek leert je hoe je ook na je veertigste in 10 stappen met de juiste aanpassingen in voeding, training en leefstijl fit en slank door het leven kunt...
Naar receptVegetarische gehaktschotel met bloemkoolrijst
Met Nanneke Schreurs’ ‘Fit Fab 40′ word je de fitste versie van jezelf! Na je veertigste verandert je lichaam: de kilo’s komen er gemakkelijker aan, maar afvallen gaat niet meer zo eenvoudig. Dit boek leert je hoe je ook na je veertigste in 10 stappen met de juiste aanpassingen in voeding, training en leefstijl fit en slank door het leven kunt...
Naar receptGegrilde watermeloen en garnalen met feta en chilipeper
Van het platteland van Jordanië tot aan de kleine straatjes van Caïro. In Honey & Smoke: op zoek naar hete kolen ontdekken Sarit Packer en Itamar Srulovich – bekend van Honey & Co – de heerlijke, trotse tradities van koken boven vuur in de Levant – de oostkust van het Middellandse Zeegebied. Van zoet geroosterde kastanjes langs de kant van de weg...
Naar receptKipköfte met tzatziki en platbrood
Van het platteland van Jordanië tot aan de kleine straatjes van Caïro. In Honey & Smoke: op zoek naar hete kolen ontdekken Sarit Packer en Itamar Srulovich – bekend van Honey & Co – de heerlijke, trotse tradities van koken boven vuur in de Levant – de oostkust van het Middellandse Zeegebied. Van zoet geroosterde kastanjes langs de kant van de weg...
Naar receptSalade van komkommer en watermeloen met chili-limoenzout
Ontdek de 110 vegetarische en vegan recepten in ‘Meat-Free Mexicaans’, het nieuwe kookboek van Thomasina Miers.
Naar recept