Mango met nori, walnoot en vanille-ijs

Mango met nori, walnoot en vanille-ijs - Gezond aan tafel - recept

Ingredienten voor 2 personen

  • ½ rijpe mango, in blokjes van 2 x 2 cm
  • 50 g walnoten, grof gehakt
  • 4 takjes munt, blaadjes geplukt en fijngehakt + extra om te garneren
  • 1 el honing
  • Sap en rasp van ½ limoen
  • 1 vel gedroogde nori, in stukken van 2 cm
  • 2 bolletjes vanille-ijs

Zo maak je het

  1. Meng in een kom de mango, walnoten en munt door elkaar. Voeg de honing en het limoensap toe en meng goed.
  2. Verdeel het mengsel over twee borden en strooi de nori erover.
  3. Schep per bord een bolletje ijs op het mengsel en serveer met wat blaadjes munt.

Kijk voor meer recepten op www.gezondaantafel.nl

Wil je meer recepten uit de categorie Glutenvrij | Sojavrij | Suikervrij | Tarwevrij | Vegetarisch?

Het recept voor deze mango met nori, walnoot en vanille-ijs komt uit het boek Koken met zeewier en zilte groente van ‘Toine de Zeewierman’ Toine Wilke.

Zo ziet dit recept eruit in het boek

Het recept is gebaseerd op dit boek
Koken met zeewier en zilte groente