Mango met nori, walnoot en vanille-ijs
Ingredienten voor 2 personen
- ½ rijpe mango, in blokjes van 2 x 2 cm
- 50 g walnoten, grof gehakt
- 4 takjes munt, blaadjes geplukt en fijngehakt + extra om te garneren
- 1 el honing
- Sap en rasp van ½ limoen
- 1 vel gedroogde nori, in stukken van 2 cm
- 2 bolletjes vanille-ijs
Zo maak je het
- Meng in een kom de mango, walnoten en munt door elkaar. Voeg de honing en het limoensap toe en meng goed.
- Verdeel het mengsel over twee borden en strooi de nori erover.
- Schep per bord een bolletje ijs op het mengsel en serveer met wat blaadjes munt.
Kijk voor meer recepten op www.gezondaantafel.nl
Wil je meer recepten uit de categorie Glutenvrij | Sojavrij | Suikervrij | Tarwevrij | Vegetarisch?
Het recept voor deze mango met nori, walnoot en vanille-ijs komt uit het boek Koken met zeewier en zilte groente van ‘Toine de Zeewierman’ Toine Wilke.